“Yerel Gazete Al, Altın Kazan” Kampanyasına Berberler Odasından Da Destek

Güncelleme Tarihi:

“Yerel Gazete Al, Altın Kazan” Kampanyasına Berberler Odasından Da Destek
Oluşturulma Tarihi: Aralık 21, 2015 15:37

Malatya’da, “Yerel gazete al, altın kazan” projesine, Kahveciler Esnaf Odası’ndan sonra Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası da destek verdi.
Basın İlan Kurumu (BİK) Malatya Şubesi ile Kahveciler Esnaf Odası işbirliği çerçevesinde, kıraathane, çay ocağı ve kafeler için 6 aydır süren ’Yerel gazete al, altın kazan’ projesi kampanyasına Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası da dahil oldu. BİK Malatya Şubesi ile Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası işbirliğinde düzenlenecek olan kampanya 1 Ocak 2016’da başlayacak ve 3 ay sürecek. Projenin tanıtımında konuşan BİK Malatya Şube Müdürü Nihat Abacı, 1 Temmuz 2015 tarihinde başladıkları ilk projenin 30 Aralık 2015 tarihinde sona ereceği belirterek bu kapsamda “Yerel gazete al, altın kazan” projesine katkılarından dolayı Kahveciler Esnaf Odası’na teşekkür etti. Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası’nın da yeni yılla birlikte projeye destek vereceğini belirten Abacı bu durumun kendilerini memnun ettiğini söyledi. Nihat Abacı, “1 Ocak 2016’da başlayıp, 3 ay pilot uygulama olarak Berberler için uygulanacak olan ’Yerel gazete al, altın kazan’ projesi kapsamında her ay berberleri ve kuaförleri ziyaret edip, en az 2 yerel gazetenin bayilerden alınma şartını kontrol edeceğiz. 2 yerel gazete bulunduran berberlerin isimlerini torbaya koyacağız. Yapacağımız çekilişle ismi çıkan berbere altın hediye edeceğiz” şeklinde konuştu. Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası’nın projeye destek vererek,hem gazetelerin daha fazla alınıp okunurluk oranının artmasına vesile olacağını, hem de Berberlere tıraş için gelenlerin sıra beklerken şehirlerinde neler olup bittiğinden haberdar olacaklarını hatırlatan Nihat Abacı, böylece toplumsal duyarlılığa da önemli bir katkının sunulacağını vurguladı.
Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası Başkanı Ramazan Toptaş ise, oda olarak sosyal sorumluluk projelerine katılmayı her zaman şiar edindiklerini söyleyerek, “BİK Malatya Şubesi ve odamız işbirliğiyle, 1 Ocak 2016’da başlayıp, 3 ay pilot uygulama olarak, ’Yerel gazete al, altın kazan’ projesi gerçekleştireceğiz. Berber ve Kuaför esnaflarımızın destek vermesini bekliyoruz. Gazete bayilerinden alacakları 2 yerel gazete üyelerimize maddi külfet getirmeyecek. Çünkü bir yerel gazetenin fiyatı 25-30 kuruş” diye konuştu.
Toptaş, 930 üyeleri bulunduğunu hatırlatıp, birçok üyelerinin yerel gazete aldığını ancak almayanlar için de kampanya hakkında bilgiyi SMS ile üyelerine ulaştıracaklarını belirtti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!