Yenişehir SGK Yeni Yerinde

Güncelleme Tarihi:

Yenişehir SGK Yeni Yerinde
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2015 13:52

AK PARTİ BURSA MİLLETVEKİLİ HÜSEYİN ŞAHİN, SEÇİM ÇALIŞMALARI İÇİN GELDİĞİ YENİŞEHİR’DE SGK HİZMET BİNASINI DA ZİYARET ETTİ.

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde daha evvel belediyenin üst katında küçük bir mekanda hizmet veren SGK hizmet binası kendi yerine taşındı.
AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, seçim çalışmaları için geldiği Yenişehir’de SGK hizmet binasını da ziyaret etti. SGK Bursa Bölge Müdürü Erkan Karaca ve Yenişehir Şube Müdürü Murbay Özkan ile birlikte yeni binayı gezen Şahin, vatandaşlarla da sohbet etti. Büyük devlet olmak devlet binalarında belli olduğunu belirten Şahin, “Eski günleri unutmamalıyız. Hepimiz biliyoruz ki bir SSK’lı ya da yakını hastalandığı zaman birisi gidip SSK Müdürlüğü’nde sıra beklerken, bir diğeri de gidip hastanede sıra beklemek zorunda kalırdı. Ama şimdi bir tek TC numarasıyla bütün işlemler yapılabiliyor. Bizim insanımız her şeyin en güzeline layık. SGK binalarımız yenilendi, halkımızın istediği gibi sıcacık oldu. Bunun için Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Faruk Çelik’e çok teşekkür ediyorum” dedi.
Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik de, SGK binalarının gittiği bölgeyi de canlandırdığını belirterek, “Ulucami Mahallesi bundan sonra daha hareketli olacak. Halkımız daha temiz ve ferah ortamda hizmet alacak. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.
SGK Bursa Bölge Müdürü Erkan Karaca, 75 metrekarelik bir mekandan 800 metrekarelik mekana geçtiklerini, artık daha rahat hizmet vereceklerini söyledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!