YENİMEK’lerde de ders zili çaldı

Güncelleme Tarihi:

YENİMEK’lerde de ders zili çaldı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 20, 2016 14:35

YENİMEK’lerde de ders zili çaldı

Haberin Devamı

ANKARA-(DHA)- YENİMAHALLE Belediyesi Meslek Edindirme ve Hobi Kursları’nda (YENİMEK) yeni dönem başladı. Başladığı günden bu yana 100 bine yakın vatandaşın faydalandığı YENİMEK kurslarında yeni eklenen branşlarla, bayram tatilinin ardından eğitime start verildi.

YENİ BRANŞLAR EKLENDİ

İlçenin dört bir yanında bulunan 14 ayrı kurs merkezinde, uzman hocalar gözetiminde; el sanatları, kuyumculuk teknolojisi, sanat - tasarım, bilişim teknolojileri, dil eğitimi, kişisel gelişim ve eğitim, grafik-fotoğraf, aile-tüketici bilimler, spor, okuma yazma, müzik-gösteri sanatları, seramik-cam teknolojisi, çocuk gelişimi ve eğitimi, hasta-yaşlı hizmetleri, giyim-üretim teknolojisi, güzellik-saç bakım hizmetleri, muhasebe-finansman, bahçecilik ve yiyecek-içecek hizmetleri ana başlıklarında 100’e yakın branşta eğitim veriliyor.

Ayrıca YENİMEK kursları ile Yenimahalleliler iş bulma ve el emeklerini kazanca çevirme fırsatı bulabilecekleri branşları da tercih edebiliyorlar. Bu yıl bu tür kurslara iki yeni pilot branş da eklendi. “Quilling” yani kağıt katlama sanatı ve ahşap sedef kakma branşı da 2 ayrı kurs merkezinde Yenimahallelilere kapılarını açtı.

Yenimahalle Meslek Edindirme ve Hobi Kurslarının her geçen gün büyüyerek hizmet vermeye devam edeceğini müjdeleyen Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar “Kurslarımız ile yurttaşlarımız arkadaşlık ve komşuluk ilişkilerini geliştirerek güzel vakit geçirecekler, aynı zamanda da meslek sahibi olacaklar" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!