Yenimahalle'nin zafer haftası

Güncelleme Tarihi:

Yenimahallenin zafer haftası
Oluşturulma Tarihi: Ekim 17, 2016 11:50

Yenimahalle'nin zafer haftası

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA)- YENİMAHALLE Belediyesi bünyesinde bulunan futbol ve hentbol takımları haftayı kayıpsız atlattı. Her iki takım da sezon başından bu yana çıktıkları maçlarda yenilgi yüzü görmezken, rakiplerine adeta korku saldı. Hentbol Bayanlar Süper Ligi 4'üncü haftasında Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü Hentbol Takımı, Artsam Koleji Spor Kulübü'nü 38-23 ile geçerken, futbol takımı da Çınar Gülveren Birlik Spor'u 5-1 yendi.

Türkiye Hentbol Federasyonu Spor Salonu'nda oynanan maçı hakemler Atila Yıldız ve Hamza Sükan ikilisi yönetti. İlk yarıdan üstünlüğünü sahaya yansıtan Yenimahalle ekibi genç oyuncularıyla bulduğu sayılarla soyunma odasına 18-11 üstün girdi. Yenimahalle üstünlüğünü ikinci yarıda da göstererek rakibine göz açtırmayan Başkent ekibi, farkı daha da açmayı başardı ve mücadeleden 38-23 üstün ayrılarak liderliğini sürdürdü. Maçın en skorer ismi 10 golle genç oyuncu Beyza Türkoğlu olurken, Maja 6 ve Olga da 5 da gol atarak zaferin mimarları oldu. Melekler bu hafta Ardeşen ile deplasmanda karşılaşacak.

BİR GALİBİYET DE FUTBOL TAKIMINDAN

Bu sezon adeta yeniden hayat bulan Yenimahalle Belediyesi futbol takımı da yoluna kayıpsız devam ediyor. Ligin 3. haftasında Çınar Gülveren Birlik Spor ile karşılaşan mavi-beyazlı ekip mücadeleden 5-1 galip ayrılarak. 3 haftada da yenilgi yüzü görmezken puanını 9'a yükseltti. Başkent ekibi ligin 4. haftasında YURTKUR ile karşı karşıya gelecek.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!