Yenimahalleli kadınlar pilatesle form tutuyor

Güncelleme Tarihi:

Yenimahalleli kadınlar pilatesle form tutuyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 10, 2018 11:57

Yenimahalleli kadınlar pilatesle form tutuyor

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA)- YENİMAHALLE Belediyesi’nin yaptığı 5 yıldızlı spor merkezleri ve sosyal tesisler, Yenimahalle halkına sağlıklı bir yaşam vadediyor.

Yenimahalle Kapalı Pazar Yeri ve Sosyal Tesisi’nde bulunan Aydın Onur Spor Merkezi’nde Pazartesi- Çarşamba ve Cuma günleri sabahları 10.00 ve 12.30’da, akşamları ise 17.00, 18.00 ve 19.00 saatlerinde verilen pilates derslerine yüzlerce aktif üye katılıyor. Tesisleri hiç boş bırakmayan, sporu çok seven Yenimahalleliler pilatese de yoğun ilgi gösteriyor. Kimi vatandaşlar zihinsel ve bedensel olarak rahatlamak, kimileri zayıflamak, kimileri ise bazı hastalıklarına çare olması için pilatesi tercih ediyor.

BEL VE BOYUN AĞRILARINA BİRE BİR

Toplu ya da topsuz yapılan pilates, formda ve zinde kalmak isteyen Yenimahalleli kadınların gözde sporlarından biri oldu. Uzman eğitmenler eşliğinde hem spor yapan hem de stres atan üyeler, bel ve boyun fıtığı ağrılarının geçtiğini söylerken, nefes alışverişlerinde fark edilir derecede rahatlama olduğunu anlattı. 

Pilatesin yanı sıra zumba, yoga, çocuk cimlastiği ve kick box branşlarında da verilen eğitimlere katılmak isteyen Yenimahaleliler, cüzi rakamlar karşılığı verilen derslere katılmak için yüzde 10’luk halk kart indiriminden de faydalanabiliyor.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!