Yenimahalleli çocuklar jimnastiğe adım atacak

Güncelleme Tarihi:

Yenimahalleli çocuklar jimnastiğe adım atacak
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 17, 2018 12:26

Yenimahalleli çocuklar jimnastiğe adım atacak

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA)- YENİMAHALLE Belediyesi tarafından, Bülent Ecevit Spor Yüzme Havuzu ve Spor Tesisi’nde çocukların bedensel gelişimi için profesyonel çocuk jimnastik salonu açıldı.
Belediye, çeşitli spor dallarında yaptığı hizmetlerle ilçe sakinlerinin yaz mevsimini dolu dolu geçirmesine olanak sağlıyor. Her yaş grubundan Yenimahalleli vatandaşların bedensel ve zihinsel gelişimlerinin sağlanması ve sağlıklı bireyler olarak yaşaması için Turgut Özakman, Hacı Sabancı, Bülent Ecevit yüzme havuzu ve spor tesisleri ile ilçenin birçok noktasında yapılan spor salonlarında spor dersleri ve yaz etkinlikleri devam ediyor.
‘ÇOCUKLARIMIZ İÇİN YAPILAN PROJELERDE BUNUN BİR PARÇASIDIR’
Yenimahalle Belediyesi olarak yapılan hizmetlerle çocukların ve gençlerin bedensel ve ruhsal gelişimlerinin amaçlandığını belirten Yenimahalle Belediyesi Başkanı Fethi Yaşar, “İlçemize birçok spor salonu ve yüzme havuzu kazandırdık ve kazandırmaya da devam ediyoruz. Yaptığımız çalışmaların tümü Yenimahalle sakinlerinin mutlu ve huzurlu bir ilçede yaşaması, yaşadığı ilçeden, mahalleden keyif alması düşünülerek hazırlanmaktadır. Çocuklarımız için yapılan projelerde bunun bir parçasıdır. Çocuklarımız yaz aylarında evlerde kapalı kalmasın, spor yapsın, sokağa çıksın istiyoruz. Bu nedenle spor merkezlerinde yapılan bu etkinlikler ve kurslar bizim için büyük anlam ifade etmektedir” dedi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!