Yenimahalle'de Zafer Bayramı coşkusu

Güncelleme Tarihi:

Yenimahallede Zafer Bayramı coşkusu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 30, 2017 12:23

Yenimahalle'de Zafer Bayramı coşkusu

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA)- YENİMAHALLE Belediyesi, Zafer Bayramı'nın 95'inci yılını Atatürk büstüne çelenk koyarak kutladı. Yenimahalle Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Kartal'ın ve belediye zabıta ekiplerinin belediye önündeki Atatürk büstüne çelenk koymasıyla başlayan kutlamalar, Ragıp Tüzün Parkı ve Batıkent Meydan AVM önünde düzenlenen törenlerle devam etti.
Törenlere Kartal'ın yanı sıra CHP Yenimahalle İlçe Başkanı Ahmet Meşe ve Yönetimi, Atatürkçü Düşünce Derneği Yenimahalle Şubesi üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törenlerde vatandaşlara belediye tarafından Türk Bayrağı da dağıtıldı. Vatandaşlar ellerinde bayrakları dalgalandırırken, Batıkent Birlikteliği üyeleri Batıkent Meydan AVM önünde meşale yaktı.
Törenlerde vatandaşların Zafer Bayramını kutlayan Başkan Vekili Kartal, “Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar adına sizleri sevgiyle, saygıyla selamlıyorum. Bugün 30 Ağustos, bugün yok edilmek istenen bir milletin kara talihini sonlandırarak zafere ulaştığı gün. Bugün hain düşmanın alçakça işgaline "dur" diyen ve kanımızın son damlasını akıtmadan yurdumuzu bırakmayacağımızı dünyaya ispatlayan büyük zafer günüdür. 30 Ağustos Zaferi'ni yaşatan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını ve tüm şehitlerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyorum" dedi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!