Yenimahalle Karadeniz ezgileriyle buluştu

Güncelleme Tarihi:

Yenimahalle Karadeniz ezgileriyle buluştu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 09, 2018 10:24

Yenimahalle Karadeniz ezgileriyle buluştu

Haberin Devamı

Birol KARAKILIÇ/ANKARA, (DHA) - YENİMAHALLELİLERE muhteşem bir gece yaşatan "Ustalarla Hemşeri Geceleri" Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirildi. 
Sunuculuğunu Abdullah Gündüz, sanat yönetmenliğini Mustafa Acar'ın yaptığı gecede Trabzon, Rize ve Giresun yörelerinden türküler konuk sanatçılar Özlem Güngör, İlhan Eş ve İbrahim Can tarafından yorumlandı.  Geceye Yenimahalle Belediyesi Başkanı Fethi Yaşar'ın yanı sıra Başkan Vekili Mehmet Kartal, CHP İlçe Başkanı Ahmet Meşe, muhtarlar ve Yenimahalle’de yasayan çok sayıda Rizeli, Trabzonlu ve Giresunlu vatandaş katıldı. 
‘ÇOCUKLUĞUMUZUN YAŞAMINI GERÇEKLEŞTİRİYORUZ’
Sanata ve sanatçıya desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Başkan Yaşar program başında,“Bu akşam Karadeniz’in sıcak insanlarının sıcak ezgilerini hep beraber dinleme imkanı bulacağız. Kültür, sanat önemli. Bizi biz yapan değerlere sahip çıkmak, bu bilinci oluşturmak için spor merkezlerine, kültür merkezlerine ve etkinliklerimize davet ediyoruz. Yenimahalle’de eski yaşamı, çocukluğumuzun yaşamını gerçekleştirmeye çalışıyoruz” diye konuştu.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!