Yenimahalle Belediyesi yaz okullarında çocuklar eğlenerek öğreniyorlar

Güncelleme Tarihi:

Yenimahalle Belediyesi yaz okullarında çocuklar eğlenerek öğreniyorlar
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 07, 2018 16:16

Yenimahalle Belediyesi yaz okullarında çocuklar eğlenerek öğreniyorlar

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA) - YENİMAHALLE Belediyesi bünyesinde bulunan kreş ve gündüz bakımevlerinde yaz okulu tüm hızıyla devam ediyor. Kreşlerde eğitim gören minik öğrenciler yaz için özel düzenlenen programlarla hem eğitim döneminin yorgunluğunu atıyor hem de keyifli etkinliklerle yeni bilgiler öğreniyor.
Yenimahalle Belediyesi kreş ve gündüz bakımevlerinde eğitim gören öğrenciler için özel düzenlenen eğitim programlarıyla dönem içinde olduğu kadar dönem sonunda da eğitimler tüm hızıyla devam ediyor. Yaz okulları kapsamında düzenlenen eğitim programıyla çocuklar bisiklet sürmeyi, at binmeyi, yemek yapmayı, ahşap boyamayı, seramik, keçe, tiyatro kursları, yüzme, yoga ve sinema gibi etkinliklerle yeteneklerini keşfetme imkânı buluyor.
‘ÇOCUKLARIMIZ DOLU DOLU BİR YAZ DÖNEMİ GEÇİRİYORLAR’
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar da, “Anaokullarımızda çocuklarımızın eğitimlerinin eksiksiz olması için var gücümüzle çalışıyor. Öğretim dönemi boyunca çocuklarımızın geleceğe daha donanımlı hazırlanması için çalışmalar yürüttük. Yaz aylarında da okullarımızda eğitim devam ediyor. Bu yıl ilk kez anaokullarımızda yaz okulu programları düzenledik. Bu programlarda hem çocuklarımız yılın yorgunluklarını üzerlerinden atıyorlar hem de keyifli etkinliklerle dolu dolu bir yaz dönemi geçiriyorlar” dedi. Belediye bünyesinde bu yıl 700 öğrencinin eğitim gördüğünü aktaran Başkan Yaşar, “Bu rakamı bu yıl açacağımız okullarla birlikte bin öğrenci yapmayı hedefliyoruz” dedi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!