Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar, Gümüşhanelilerle Buluştu

Güncelleme Tarihi:

Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar, Gümüşhanelilerle Buluştu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 2015 11:30

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, vatandaşlarla buluştu. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Gümüşhane Torul Yalınkavak Köyü ve Musalla Vadisi Köyleri Kültür ve Yardımlaşma Dernekleri üyeleriyle bir araya geldi. Yaşar’a, CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç, CHP Ankara Milletvekili Nihat Yeşil, CHP Yenimahalle İlçe Başkanı Ahmet Meşe, CHP Ankara 2’inci Bölge Milletvekili Adayı Ali Rıza Erbay, CHP eski milletvekilleri, Yenimahalle meclis üyesi Emre Aydın ve CHP Yenimahalle İlçe Yönetimi ve Gençlik Kolları eşlik etti.
“ÇOCUKLARINIZIN GELECEĞİ İÇİN SANDIĞA GİDİN”
Gümüşhanelilerin yoğun ilgiyle karşıladığı heyet, vatandaşlarla birlikte çay içerek sohbet etti. Yaşar, "1 Kasım’da ya ülkemizi aydınlık bir yola sokacağız ya da çocuklarımızın, torunlarımızın geleceğinden endişe etmeye devam edeceğiz" diyerek zor bir süreçten geçildiğini söyledi. Yılmaz, "Kime oy verirseniz verin ama mutlaka çocuklarınızın geleceği için sandığa gidin ve oyunuzu kullanın” dedi.
2004 yılından 2015 yılına kadar geçen süreyi değerlendiren Başkan Yaşar, şunları kaydetti:
“2004’te iktidara gelenler, bugün 2015’te yaşantınızı eskiye göre daha fazla iyileştirdiyse iktidar partisine oy verin, yok iyileştirmedi diyorsanız demokratik hakkınızı kullanarak, sandığa gidin ve vicdanınız ile oy kullanın. Cumhuriyetimizin değerlerine sahip çıkalım. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal’in bize hediye ettiği Cumhuriyet’e ve onun partisine sahip çıkalım. Bugün ister Cumhurbaşkanı, ister Başbakan, ister Belediye Başkanı olun herkes bulunduğu konumu, Cumhuriyet’e ve kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e borçludur. Bu duygularla ülkeme huzur ve aydınlık bir gelecek diliyorum.”
“YENİMAHALLELİ ÇOK ŞANSLI”
Yenimahallelilerin çok şanslı olduğunu dile getiren Koç ise, şunları söyledi: “Yenimahalleliler Fethi Yaşar gibi dürüst bir başkanları olduğu için çok şanslı. Çünkü kendisi içi dışı bir, çalışkan ve her şeyden önce namuslu bir siyasetçi. Kaynakları kendi kaynağıymış gibi titizlikle kullanıyor” dedi.
“Kasım’da geldiler Kasım’da gidecekler” diyen Haluk Koç da, “Biliyorsunuz bunlar 13 yıl önce yine Kasım’da gelmişlerdi. Ama koşullar çok farklıydı. Şimdi yine Kasım’da tarihi bir seçim var ve geldikleri gibi yine Kasım’da gidecekler. 13 yıl yönettikten sonra emekliyi, asgari ücretliyi, taşeronu ağzına almaya başlayanlar kimseyi kandıramayacaktır” ifadesini kullandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!