Yenimahalle anaokulları ile yeni öğretim yılına hazır

Güncelleme Tarihi:

Yenimahalle anaokulları ile yeni öğretim yılına hazır
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 21, 2018 11:51

Yenimahalle anaokulları ile yeni öğretim yılına hazır

Haberin Devamı

ANKARA/DHA- ANKARA'da anaokullarıyla okul öncesi 3-6 yaştaki çocuklara oyun ve eğitimi iç içe veren Yenimahalle Belediyesi,  2018-2019 eğitim öğretim yılında 2 bin çocuğa hizmet verecek.
Belediye, 80. Yıl, Batıkent, Şehit Yüzbaşı İlker, Ragıp Tüzün, Adile Naşit,  Şehit Polis Tugay Can Kızılırmak, Barış Manço, Şehit Yüzbaşı İlker Aydın ve Karşıyaka olmak üzere 8 anaokulu ve 87 kişilik öğretmen kadrosu ile görev yapacak.

BÜNYESİNE 2 KREŞ DAHA KATACAK

Yakın zamanda anaokullarına iki kardeş daha ekleyecek olan Yenimahalle Belediyesi, Ostim ve Turgut Özal mahallelerinde yapılmakta olan anaokullarını en geç 2019 eğitim öğretim yılında hizmete açmayı planlıyor.

'ÇOCUKLARIMIZ EMİN ELLERDE'

Okul öncesi eğitimin önemine vurgu yapan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Çocuklarımızı güzel yarınlara hazırlamak için okul öncesi eğitim çok önemli. Biz de bunun için mücadelemizi sürdürüyoruz. Kendimizden eminiz en güzel anaokulları bizim bölgemizde. Ailelerimizin hiç şüphesi olmasın, anaokullarımızda çocuklarımız doğru şekilde, emin ellerde eğitim alıyor” dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!