Yenilenen Sevgi Yolu hizmete açıldı

Güncelleme Tarihi:

Yenilenen Sevgi Yolu hizmete açıldı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 23, 2017 14:18

Yenilenen Sevgi Yolu hizmete açıldı

Haberin Devamı

AYDIN'ın Nazilli ilçesinde, Belediye tarafından yenilenen Şehit Mehmet Keklikoğlu Sevgi Yolu, hizmete açıldı. İlçede bulunan dernek ve sivil toplum kuruluşlarının ürünlerini sergileyebilecekleri stantların eklendiği yolda, peyzaj çalışmaları yapılarak ilçeye yeni bir cazibe merkezi kazandırıldı.

Yaklaşık 110 metre uzunluk ve 10 metre genişlikteki sevgi yolunun ışıklandırma sistemi tamamen yenilenerek deforme olmuş parke taşları söküldü. Peyzaj çalışmaları tamamlanan yola oturma bankları eklenerek vatandaşların gün içerisinde keyifli vakit geçirebileceği bir alan kazandırıldı. Hazırlanan projeye uygun olarak düzenlenen yola kulübeler eklenerek sivil toplum kuruluşlarının kendi ürünlerini sergileyebilecekleri bir alan oluşturuldu.

Projenin hayata geçirilme süresince çalışmaları sık sık inceleyen MHP'li Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, vatandaşların talepleri doğrultusunda yenilenen Şehit Mehmet Keklikoğlu Yolu'nda yaklaşık 4 ay gibi bir sürede çalışmaların tamamladığını böyledi. Başkan Alıcık, çalışmalarla ilgili bilgi verip, "Eski ve ömrünü tamamlamış parke taşları, ışıklandırma sistemleri tamamen yenilenerek Park ve Bahçe Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından çiçeklendirme çalışmaları yapıldı. İlçemizde bulunan dernek ve sivil toplum kuruluşlarının bizden bir talebi vardı; tanıtımlarını yaparak ürünlerini sergileyebilecekleri bir alan. Vatandaşlarımızın gün içerisinde sık sık kullandığı ve trafiğe kapalı sevgi yolumuzun bunun için uygun olacağını düşündük. Bunun için 5  kulübe ekleyerek derneklerimizin hizmetine sunduk" diye konuştu.

Şehit Mehmet Keklikoğlu Sevgi Yolu'na eklenen tanıtım stantlarında Anneler Derneği, Cumhuriyet Kadınları Derneği, Nazilli Turkuaz Derneği, Nazilli Bedensel Engelliler Derneği ve Halk Eğitim Merkezi ürünlerini sergileyerek tanıtımlarını gerçekleştirecekler.

Bahattin ALBAYRAK / NAZİLLİ (Aydın), (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!