Yenigün pazarının örnek esnafına plaket

Güncelleme Tarihi:

Yenigün pazarının örnek esnafına plaket
Oluşturulma Tarihi: Aralık 21, 2017 14:50

Yenigün pazarının örnek esnafına plaket

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - MURATPAŞA Belediye Başkanı Ümit Uysal, Yenigün Mahallesi'nde perşembe günleri kurulan semt pazarının 'örnek esnafı' seçilen Abdülbahri Sönmez'e plaket verdi.
Muratpaşa Belediyesi, Antalya Semt Pazarcıları Odası'yla yaptığı değerlendirmeyle ilçenin 'örnek' semt pazarı esnafını belirlemeye devam ediyor. Yenigün Mahallesi kapalı pazar yerinde her perşembe kurulan semt pazarının örnek esnafı, özellikle sebze ve meyveleri birbirine oluşturduğu kontrasta göre dizen ve mevsimlik çiçeklerle yaptığı buketleri tezgahından eksik etmeyen Abdülbahri Sönmez seçildi.
Başkan Uysal, Antalya Semt Pazarcıları Odası Başkanı İsmail Öz'le, Sönmez'e plaket vermek için sabah saatlerinde semt pazarına gitti. Pazarda önce esnafla kahvaltı yapan Başkan Uysal, ardından pazarı gezdi hem esnafla hem de mahalle sakinleriyle sohbet etti.
Başkan Uysal, Sönmez'in standında yaptığı konuşmada, Antalya Semt Pazarcıları Odası'yla gerçekleştirilen çalışmanın pazar yerlerinde standartların oluşması açısından çok önemli olduğunu söyledi. Başkan Uysal, Muratpaşa'da bu standartların oluşması için 2 yıldır çok önemli çalışmaları hayata geçirildiklerini aktardı. Örnek esnaf seçilen Sönmez'in tezgahının da hem görüntüsü hem de etiket düzeniyle dikkat çekici olduğunu belirten Başkan Uysal, “Kardeşimi kutluyorum, harika bir tezgah olmuş" dedi.
Plaketini alan Sönmez de her iki başkana tezgahında bulunan çiçeklerden hediye ederek teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI
 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!