Yenifoça Semt Polikliniği açıldı

Güncelleme Tarihi:

Yenifoça Semt Polikliniği açıldı
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2017 10:12

Yenifoça Semt Polikliniği açıldı

Haberin Devamı

İZMİR'in turistik İlçesi Foça'nın yaz mevsiminde ilçe merkezinden daha kalabalık olan mahallesi Yenifoça'daki semt polikliniği Menemen Devlet Hastanesi bünyesinde tekrar hizmete girdi.

Daha önce 31 Ekim 2013 tarihinde Foça Devlet Hastanesi bünyesinde açılan, bir süre haftanın belirli günlerinde uzman doktor görevlendirilmeleriyle hizmet veren, daha sonra hasta azlığı gerekçe gösterilerek kış aylarında kapatılan Yenifoça Semt Polikliniği yenilenerek hizmet vermeye başladı.

Polikliniğin açılış törenine AK Parti İzmir Milletvekil Kerem Ali Sürekli'nin yanısıra Kuzey Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Doç.Dr. Ahmet Emin Erbayçu, Menemen Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Nusret Ayaz, Foça Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ali Fuat Yalvaç, 7. Jandarma Komutanı Albay Mustafa Çekiç, Foça Cumhuriyet Başsavcısı Ali Öztürk, AK Parti Foça İlçe Başkanı Kadir Özgirgin ve Foçalılar katıldı. Açılışta konuşan Milletvekili Kerem Ali Sürekli ülkenin her yerinde sağlık hizmetlerine büyük önem verdiklerini, kendisinin de yılın bazı aylarını geçirdiği Yenifoça'da yaşanan sıkıntının Menemen Devlet Hastanesi'nin imkanlarıyla çözüldüğünü söyledi. Sürekli, "Bu hizmet İZBAN projesi gibi merkezi hükümet ile yerel idare işbirliğinin güzel örneklerinden birisi oldu. Birlikten kuvvet doğar "dedi.

Konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesilerek yeniden hizmete giren Yenifoça Semt Polikliniği'nde haftanın her günü dahiliye, diş ve çocuk uzman doktorlarının görev yapacağı, göz, kulak, burun boğaz, nöroloji, ve göğüs hastalıkları polikliniklerinin haftada birer gün hizmet vereceği, laboratuvar işlemlerinin de gerçekleştirileceği bildirildi.

Seyfi GÜL / FOÇA (İzmir), (DHA)

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!