Yenifakılı'ya Emniyet Müdürlüğü hizmet binası

Güncelleme Tarihi:

Yenifakılıya Emniyet Müdürlüğü hizmet binası
Oluşturulma Tarihi: Kasım 29, 2016 10:48

Yenifakılı'ya Emniyet Müdürlüğü hizmet binası

Haberin Devamı

Harun GÖKÇEOĞLU/YOZGAT, (DHA)- YOZGAT’ın Yenifakılı İlçesi’nde yapımı devam eden Emniyet Müdürlüğü hizmet binası ve lojman inşaatı tamamlanma aşamasına geldi. Belediye Başkanı Yalçın Karadavut, Yenifakılı ilçesinde hizmetlerin aralıksız devam edeceğini söyledi.

İlçe Emniyet Müdürlüğü hizmet binası ve lojman inşaatında incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Yalçın Karadavut, yaklaşık 5 milyon liraya mal olan binaların Aralık ayı içerisinde teslim edileceğini ve 2017 yılının ilk aylarında hizmete gireceğini belirterek, “İlçemizde yapımı devam eden Emniyet Müdürlüğü ve lojman binaları bölgemizde tek olma özelliğini taşımaktadır. İlçemize gelen emniyet personeli en güzel şekliyle güzel bir ortamda yaşantılarını sürdüreceklerdir. İlçemizin eksikliklerini bir bir gidermeye çalışıyoruz. Emniyet Müdürlüğü'müzden sonra inşallah Hükümet binamıza sıra geliyor. İlçemizde 3’ncü TOKİ konutları Haziran ayında tamamlanacak. 4'üncü TOKİ konutlarının ihalesi de Haziran ayı içerisinde yapılacak. Gerek spor sahalarımız, gerekse kapalı spor alanlarımız gibi ilçemizin 30 yıllık problemlerini inşallah bu 5 yıllık süre içerisinde tamamlamayı düşünüyoruz” dedi.

Yenifakılı İlçe Emniyet Müdürlüğü binası toplamda bin 650 metrekare alan üzerine inşa edilirken 12 daireli lojman binası da emniyet personelinin hizmetine sunulacak.

FOTOĞRAFLI 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!