Yenidoğan, stili anlattı

Güncelleme Tarihi:

Yenidoğan, stili anlattı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 13, 2017 09:28

Yenidoğan, stili anlattı

Haberin Devamı

İZMİR'in Alsancak semtindeki wEnjoy Cafe&Bistro'da her ay düzenlenen etkinliklerin bu ay ki konuğu stil danışmanı Müge Yenidoğan oldu.

Yenidoğan, wEnjoy Cafe&Bistro konuklarına kadın stili, kişisel imaj yönetimi, vücut ve renk analizi, gardrop planlaması ve alışveriş gibi konularda bilgi verdi. Her bireyin özel olduğu bilinciyle stil danışmanlığı kariyerini başarıyla devam ettiren Müge Yenidoğan, Türkiye, Rusya ve Amerika üçgeni arasında gelişen stili, "Stil bir bütündür. Oturmanız, kalkmanız, kendinizi nasıl taşıdığınız, bunların hepsi sizin hakkınızda bir hikaye anlatır. Stil, sizin hayat görüşünüzün, karakterinizin, duruşunuzun uyum ve ahenk içinde dış dünyaya yansıması demektir" diye konuştu.

Stilin, kişinin kim olduğunu ifade edebilmesi için çok güçlü bir araç olduğunu belirten Yenidoğan, "İnsanların bir olmak istedikleri kişi vardır, bir oldukları kişi vardır, bir de çevrenin onları gördüğü kişi vardır" dedi. Bu yolda kişilerin amaçlarını belirlemesi ve en başta kendilerini çok iyi tanımaları gerektiğinin altını çizdi.

Mehmet KURT / İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAF

--- KUTU ---

MÜGE YENİDOĞAN KİMDİR?

Ankara'da doğan ve Moskova'da büyüyen Müge Yenidoğan, eğitimi için gittiği Amerika'da önce Boston University'de Kitlesel İletişim ve Halkla İlişkiler eğitimi, sonrasında ise Harvard University'de Pazarlama eğitimini tamamladı. Harvard'dan mezun olduktan sonra Moskova'ya geri dönen ve burada marketing kariyerine Enka İnşaat A.Ş.'nin Pazarlama departmanında başlayan Yenidoğan, sektörün önde gelen farklı firmalarında stratejik planlama, markalaşma ve sözleşme müzakereleri alanında çalıştı. Dünyanın en iyi üniversitelerinde aldığı eğitimler sayesinde başarılı bir iş kadını olan Müge Yenidoğan, 2010 yılında Türkiye'ye dönerek İstanbul'a yerleşti. Stile olan tutkusunu profesyonel hayatına taşımak isteyen Yenidoğan, alanında öncü İstanbul Moda Akademisinde Stil Danışmanlığı eğitimi aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!