Yeniden programlanın

Bazen "neden", "nasıl" diye sormadan teslim olmak gerekir. Ben de bu hafta öyle yaptım ve kendimi Sangeeta’ya bıraktım. Beni yeniden programladı!

Der spiritüel, gelenek özümüzden yaşayabilmekten bahseder. Bu gerçekten ne anlama gelir? Bunu gerçekten bilen biri var mı? Anlatılan işaretler ve yaşanan olaylar mı var ya da sadece tamamen deneyimlerle mi alakalı?

Özümüzden yaşamaya alıştıkça, hayatımız da daha tolere edilebilir olur, endişelerimiz, gerginliklerimiz erir gider ya da en azından büyük yoğunlukta bizi boğmaz. Kısaca dış dünyamızın makrosunun içsel gerçeklerimizin mikrokozmik dengesi ile büyük bir lütuf (onur) tecrübe ederiz. Hayatımızın bir noktasında hepimiz bunu yaşamışızdır; peki ya bu onuru tüm hayatımız boyunca yaşasak? Hayat nasıl olurdu?

Kısa bir süre önce hayatını bu şekilde sürdüren bir hanımla tanıştım. Olumlu olumsuz hiçbir duygu onu rahatsız etmiyor gibi görünüyordu. Ondan fışkıran bir dinginlik, güven ve sakinlik duygusu hemen hissediliyordu. Guruluk gömleği giymiyor ya da herhangi bir dini özümsememiş; ama çok gerçek, ayakları yere basan, İş İdaresi master’ı bulunan bir tıp doktoru.

O, dünyayı dolaşarak insanlara özlerine nasıl ulaşacaklarını ve hastalıkların, stresin ve huzursuzlukların sebep olduğu illüzyonlar yerine, özlerinden gelen hayatı yaşamalarını öğretiyor.

Daha mutlu bir hayat mümkün

Çok basit teknikleri kullanan Dr. Sangeeta Sahi, size bu kainatta çok daha ileri boyutlara erişebilmeniz için beyninizi kötü düşüncelerden uzak bir duruma getirmenizi öğretiyor. Beyniniz diğer boyutlarla etkileşim içinde olduğundan, farklı ışık ve sevgi frekansları fiziksel hücrelere ulaştığından ve hücrelerin daha yüksek frekanslarda titreşime geçmesine neden olduğundan, bilincinizin genişlemesine ve farkındalığınızın kaymasına yol açıyor.

Hücreler yüksek frekanslarda titreşime uğradıkça, Dr. Sangeeta Sahi’nin size nasıl kullanacağınızı öğrettiği basit bilinçsiz yeniden-programlanma metodu ortaya çıkarak harekete geçer ve çok eski davranış biçimleri, hatıralar, duygular uyanır. Size bilinçsizce sürdürdüğünüz hayattan ziyade kendi seçiminizle yaşamak istediğiniz hayat yeni programlar ve inançlarla aktive edilebilir.

Dr. Sangeeta Sahi, New Delhi-Hindistan’da, çoğu tıp doktoru olan bir ailede doğmuş. Ailesindeki dördüncü jenerasyon doktorlardan. Londra’da büyümüş ve çok küçük yaşlarda insanlardaki duygusal ve fiziksel hastalıkları çıkarabileceğini keşfetmiş. Uzun yıllar Hindistan, Himalayalar, Avrupa ve Amerika’da Spiritüel Master eğitimleri almış ve kundalini yoga, reiki, pranik iyileştirme, nefes teknikleri, vücut çalıştırma teknikleri konularını öğrenmiş. Daha sonra spiritüel tekniklerin bilimsel dayanaklarını dünyanın en iyi kuantum fizikçilerinden ve biofizikçilerinden öğrendiği New York ve Amerika’nın birçok farklı eyaletinde yaşamış. Kuantum ve lüks endüstrinin vibrasyonel alanlarına hakim olmasını sağlayan master derecesini de Paris’te Lüks Marka Tüketimi konusunda tamamlamış. Yani oldukça ilginç bir eğitim ve hayat görüşüne sahip!

Dr. Sahi, 5 Kasım’a kadar da Temel Theta’yı öğretmek için İstanbul’da olacak (2,3,4 Kasım). Dr. Sangeeta Sahi ve çalışmaları hakkında daha fazla bilgi için www.genuinehumanbeing.net sitesini ziyaret edin. Derse katılım ve özel randevular için 0533 560 09 55’i arayın.
Yazarın Tüm Yazıları