Yeni Zelanda’yı karıştıran parti

Yeni Zelanda’nın en zenginlerinden işadamı Eric Watson, 50’nci yaş gününü ıstanbul’da iki günlük partiyle kutladı.

Haberin Devamı

Forbes dergisinin, Avustralya-Yeni Zelanda listelerine göre 2007 yılının en zengin beşinci kişisi olan, 485 milyon dolarlık servete sahip Eric Watson, 50’nci yaş gününü ıstanbul’da kutladı. Organizasyonunu Ömer Karacan’ın sahibi olduğu ve Avrupa jet-set’inin de yakından tanıdığı Private Class’ın üstlendiği partiye, Watson’un 150 arkadaşı katıldı. Watson’un misafirleri, ilk gece Hotel Les Ottomans’daki partiyle eğlendi. Doğum günü kutlaması, ertesi gün Sirkeci Garı’nda, 1920’lerin Orient Express partisi ile yapıldı. Partiye Sezai Taşkent, Özlem Önal, Melisa Eliyeşil, Aslı Üstünkaya, Ali-Nevbahar Koç’un yanı sıra Çin’de düzenlediği yılbaşı partileri ile ünlü Andy Wong, petrolcü Ahmed Ashmawi, Calle Bismarck, Ajmal Khan, Kazak Gaukhar ve Goga Eskenazi gibi Avrupa jet-set’ine mensup isimler katıldı. ışadamının görkemli doğum günü kutlaması, ülkesi Yeni Zelanda’da tepkilere neden oldu. Basında, Watson’ın ekonomik krize rağmen bu kadar masraflı bir kutlama yapması eleştirildi.

Haberin Devamı

Final Ateşdağlı’dan

Nişantaşı’ndaki Salomanje’nin ünlü Taş Plak partileri, sona eriyor. Perşembe gecelerinin en gözde partilerinden olan Taş Plak partilerinin finalini, ünlü DJ Suat Ateşdağlı yapacak. Unutulmaya yüz tutmuş şarkılar mekânda bu gece son kez tozlu raflardan inecek, Ateşdağlı 60, 70 ve 80’li yılların hit parçalarını çalacak.

Davette Kamaz imzası

Mey ıçki, Yeni Rakı’nın yeni serisini geçtiğimiz gece Ortaköy’deki Four Seasons Otel’de tanıttı. Mey ıçki CEO’su Galip Yorgancıoğlu’nun ev sahipliği yaptığı daveti, Gülay Kamaz organize etti. ış, sanat ve sosyete dünyasından birçok ünlü ismi bir araya getiren davetin öne çıkan isimleri arasında Esra Üstünkaya, Deniz Berdan, Celal-şebnem Çapa, ıclal Aydın ile Berna, Belda ve Bilge Öztürk kardeşler vardı. Gecede Candan Erçetin sahne aldı.

Bebek kutlaması

Emir-Fatoş Sarıgül çiftinin iki ay sonra doğacak bebekleri için önceki gece Hotel Les Ottomans’da bir ‘baby shower’ partisi düzenlendi. Tuğba Erbil’in organize ettiği partiye, 80 kişi katıldı. Fatoş Hanım, ‘Ayşe Naz’ adını vereceği kızını haziran ayında Maslak’taki Acıbadem Hastanesi’nde dünyaya getireceğini söyledi. Partiye katılanlar arasında ıstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah’ın eşi Hülya Cerrah, Ahu Aysal, Tuğba Erbil ve Begüm şen de vardı. Amerika ve Avrupa’da popüler olan baby shower partisi, hamileliğin 7’nci ayından itibaren anne adayına moral vermek için düzenleniyor.

Yeni sezon

Haberin Devamı

Stil sahibi ve modern erkeklerin tercih ettiği Mustang güneş gözlükleri, yeni sezon ürünlerini piyasaya sürdü. Markanın tasarımcıları, hızlı yaşam temposunda şıklığı ve rahatlığı aynı anda isteyen ve dünya trendlerini takip etmeyi seven erkeklere, klasik çizgileri farklı detaylarla birleştiren çok çeşitli gözlükler hazırlamış.

Sanat kriz dinlemedi

Antik A.Ş., 2009 sezonunun ilk önemli müzayedesini geçtiğimiz gün Swissotel’de düzenledi. Müzayedede, Halil Paşa’nın eseri 460 bin, şefik Bursalı’nınki 220 bin TL fiyata satıldı. Bu rakamlar, antika ve sanat piyasasının ekonomik krizden pek etkilenmediğini gözler önüne serdi. Turgay Artam’ın yönettiği müzayedeye katılan Semra-Yücel Çelik, Aydan Semker, Suna Polat, çağdaş ve klasik tablolar ve fermanlara büyük ilgi gösterdiler.

Yarın son gün

Haberin Devamı

Cam ve vitray çalışmalarıyla Türkiye’nin yanı sıra çeşitli ülkelerde de adından söz ettiren ızzettin Baki, 35’inci sanat yılında yeni bir sergi açtı. ıTÜ Mimarlık Fakültesi Taşkışla Salonu’nda, 102 numaralı sergi salonunda sanatseverlerle buluşan sergi, yarın kapılarını kapatacak.

Sadri Alışık ödülleri sahiplerini buldu

Sadri Alışık anısına sanatçının eşi Çolpan İlhan ve oğlu Kerem Alışık tarafından düzenlenen Sadri Alışık Sinema ve Tiyatro ödülleri sahiplerini buldu. Mustafa Kemal Kültür Merkezi’nde düzenlenen ödül gecesinin sunuculuğunu Berna Laçin ve Kerim Alışık yaptı.

İŞTE ÖDÜLLER

Tiyatro dalında
Yönetmen: Taner Barlas (Maskeliler)
Kadın Oyuncu: Tilbe Saran
(Cesaret Ana ve Çocukları)
Erkek Oyuncu: Mehmet Gürhan ve Levent Üzümcü (Maskeliler)
Yardımcı Kadın: Mahperi Mertoğlu
(Kırmızı Pazartesi)
Yardımcı Erkek: Kevork Türker (Nehrin Solgun Yüzü)
Müzikal ya da Komedi Dalında Erkek Oyuncu: Levent Öktem
(Rahat Yaşamaya Övgü)
Müzikal ya da Komedi Dalında Kadın Oyuncu: Günay Karacaoğlu
(Basit Bir Ev Kazası)
Müzikal ya da Komedi Dalında Yönetmen: Nesrin Kazankaya
(Rahat Yaşamaya Övgü)
Müzikal ya da Komedi Dalında Yardımcı Erkek Oyuncu: Erdinç Anaz (Rahat Yaşamaya Övgü)
Müzikal ya da Komedi Dalında Yardımcı Kadın Oyuncu: Başak Meşe
Efes Pilsen Gençlik Özel Ödülü:
“Albay Kuş” oyunuyla Tiyatro Adam oyuncularına verildi.
Jüri Özel Ödülü: Testosteron
Sinema dalında
Kadın Oyuncu: Melis Birkan (Issız Adam)
Erkek Oyuncu: “Devrim Arabaları” filmindeki rolleriyle Taner Birsel, Ali Düşenkalkar, Halit Ergenç, Altan Gördüm, Serhat Tutumluer, Onur Ünsal ve Selçuk Yöntem paylaştı.
Yardımcı Kadın: Tülin Özen (Vicdan)
Yardımcı Erkek: Ercan Kesal (Üç Maymun)
Ayhan Işık Özel Ödülü: Yavuz Bingöl
Umut Veren Oyuncu: Melih Selçuk
Onur Ödülleri
Tiyatro dalında Yıldız Kenter, Sinema dalında ise Türkan Şoray ve Vedat Türkali

Haberin Devamı

GECEDEN NOTLAR

Törene Sadri Alışık’ın gelini Sibel Turnagöl ve torunu Sadri Alışık katılmadı.

Gecede Onur Ödülü alan Türkan Şoray, eski eşi Cihan Ünal’ın ilk eşinden olan kızı Irmak Ünal’la karşılaştı. Irmak Ünal Türkan Şoray’a saygısını göstermekten çekinmedi.

Geceye yeşil bir kıyafetle katılan Songül Öden de ödül verenler arasındaydı. Adı bir ara Kerem Alışık’la aşk dedikodusuna karışan Öden’in ödül vermek için sahneye çıkması konuklar arasında bu yakınlığın işareti olarak algılandı. 

“Doktorlar” dizisinde rol alan sevgililer Paşhan Yılmazel ve Merve Sevi, geceye birlikte katıldı. Paşhan Yılmazel, “Biz Merve ile yıllar öncesinde birlikte olduk, sonra ayrıldık şimdi yeniden birlikteyiz. Aşkımız hakkında yapılan yıpratmalar yersiz” dedi. 

Gecenin sunucusu Berna Laçin, Çolpan İlhan’ın hazırladığı kıyafetler giydi.

Onur Ödülü alan Yıldız Kenter, törene rahatsızlığı nedeniyle katılamadı. 

Yazarın Tüm Yazıları