Yeni yüzler sınavı geçti

G.O.R.A ve Vizontele’den tanıdığımız yönetmen Ömer Faruk Sorak’ın merakla beklenen yeni filmi "Sınav"ın galası önceki gün TİM’de yapıldı.

Başrollerini İsmail Hacıoğlu, Yağmur Atacan, Rüya Önal ve Caner Özyurtlu’nun paylaştıkları, Jean-Claude Van Damme ve Okan Bayülgen gibi sürpriz isimlerin de rol aldığı filmin galasında en dikkat çeken isim Van Damme’dı. Gala için birkaç gün önce İstanbul’a gelen Amerikalı aktör, filmdeki genç oyuncuları çok başarılı bulduğunu söyledi. /images/100/0x0/55ea4356f018fbb8f874b477Van Damme, Hollywood’a göre Türkiye’de film çekmenin daha kolay olduğunu da sözlerine ekledi: "Türkiye’de film çekmek Hollywood’a göre oldukça kolay. Burada stres yok, yönetmen bağırıp çağırmıyor. Film setindeki bütün oyuncular aile gibi... Hollywood’da işler böyle yürümez. Film çekilmeye başlanınca yönetmen de sürekli bizlere bağırıp çağırır. Burada onu yaşamadım."

İkinci klip

Nez, ikinci albümü "Yüzde Yüz Nez"in ilk klibini "Hey Dj" adlı şarkısına çekmişti. Güzel şarkıcı, çalışmanın ikinci klibi için de önceki gün kamera karşısına geçti. "Sevgi Bu mu Diye"ye çekilen bu klip, bayramda müzik kanallarında gösterilmeye başlanacak.

Üniversiteli kızlardan salsa şov

Üniversite öğrencisi olma şartı aranan dünyanın tek güzellik yarışması "World Miss University"nin Türkiye etabı "World Miss University Turkey 2006"da büyük finale yaklaşılıyor. 14 finalist, geçtiğimiz günlerde Kumburgaz Anzer Beach Hotel’de, finalin yapılacağı 25 Ekim gününe kadar sürecek kampa girdi. Kampta ünlü dansçı Tolga Han’dan salsa eğitimi alan finalistler, önceki akşam da Tolga Han Dans Club’da basın mensuplarına bir salsa şov sundu.

Zürih’te defile

Tasarımcı Erkan Eken, ilk Avrupa defilesini 28 Ekim akşamı İsviçre’nin Zürih şehrinde gerçekleştirecek. Eken’in Irresistable 2007 (Dokunulmaz-Ulaşılmaz) başlıklı haute couture koleksiyonunu tanıtacağı defilede Duygu Ulaş, Didem Taslan, Ece Gürsel, Elif Ece Uzun, Deniz Öney, Yeliz Öney, Meral Kaplan ve Arzu Pavlova görev alacak. Genç tasarımcı, İstanbul’da kasım ayı içinde tamamını sergileyeceği bu koleksiyonun çalışmalarını sürdürüyor.

Refresh’te ortak doğum günü

İş dünyasının tanınmış isimleri Elif Görmüş, Tekin Acar, Burak Gören ve Bülent Mursaloğlu, yeni yaşlarını geçtiğimiz akşam Maslak Refresh’te verdikleri bir doğum günü partisiyle kutladı. Sunuculuğunu Seray Sever’in yaptığı ortak doğum günü partisine Betül Demir de şarkılarıyla renk kattı.

Sevgili değil arkadaş

"Küçük Seniha kocamı ayarttı" sözleriyle gündeme bomba gibi düşen İlknur Soydaş, son zamanlarda objektiflere hep aynı erkek arkadaşıyla takılıyordu. Soydaş’ın her şeyi sorduğu bu kişi, reklamcı Enis Özkan’dan başkası değil. Bir dönem 2000 Türkiye Güzeli Sadiye Erik ve Zeynep Yılmaz’la adı anılan Özkan’a çok güvendiğini söyleyen Soydaş, "Enis, zor günlerimde hep yanımdaydı ve bana destek oldu. Ona çok güveniyorum" diye konuştu.
Yazarın Tüm Yazıları