Yeni yılın yeni hızlı modelleri

Güncelleme Tarihi:

Yeni yılın yeni hızlı modelleri
Oluşturulma Tarihi: Ocak 01, 2017 20:34

2017 yılında kuşkusuz ÖTV ve kur artışı nedeniyle otomobil fiyatlarında bir yükseliş olacak.

Haberin Devamı

Ama bu yeni otomobillerin yollara çıkmasına engel değil. Geçtiğimiz hafta Türkiye’ye gelen ve bu haftadan itibaren tüketicilerle bulaşan 3 yeni model var. Bunlardan ilki Subaru’nun makyajlanan 2+2 kişilik coupe modeli BRZ, diğeri yeni A5 Coupe ve son olarak da yeni Maserati Quattroporte.

Subaru BRZ, kapsamlı bir makyaj geçirerek yeni ön LED farlara, LED stop lamba grubuna, yeni tamponlara, yeni bir egzoz sistemine, Track moduna da sahip altyapısı geliştirilmiş süspansiyonlara ve fren sistemine sahip olmuş. Araç Türkiye’de 171 bin 337 TL’den başlayan fiyatlarla satılmaya başlandı.
Maserati ise şimdiye kadar ürettiği en güçlü ve hızlı sedan modeli olması sebebi ile markanın ‘amiral gemisi’ unvanını koruyan Quattroporte’yi yenileyerek Türkiye’de de satışa sundu. Yeni Quattroporte, benzinli, dizel motor ve 4x4 çekiş sistemi seçenekleriyle 270 bin 630 Euro’dan başlayan anahtar teslim fiyatıyla satışa sunuluyod. Yeni Quattroporte, ülkemizde biri dizel olmak üzere toplam 3 motor seçeneğiyle müşterilerinin beğenisine sunuluyor. Yeni modelin kaputunun altında 275 HP güç üreten 3.0 litrelik V6 yapılı, 600 Nm tork üreten turbo dizel motor ön plana çıkıyor.

Audi’nin sportmen modeli A5 ise yenilenen yüzü ile Türkiye’de tüketicilerin beğenisine sunuldu. İleri teknoloji sürücü asistan sistemleriyle yarı otomatik sürüş de sunan yeni Audi A5 Coupe’ye 1.4 TFSI benzinli ile 2.0 TDI dizel motor seçenekleri ve efsanevi quattro çekiş sistemi ile sahip olunabiliyor. Otonom sürüş için de ileriye dönük adımlar atan yeni Audi A5 Coupe’de öngörülü verimlilik asistanı da sürücünün yakıt tasarrufu yapmasına yardımcı oluyor, Audi aktif şerit takip asistanı otomobilin şeridinde kalmasını sağlıyor ve sıkışık trafik sürüş asistanına (Traffic Jam Asisstant) sahip Stop&Go adaptif hız sabitleyici de sıkışık trafikte sürücüye destek sunuyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!