Yeni yıla Hello!

Akaretler Sıraevler’de düzenlenen geleneksel HELLO! Street Party’ye ünlü yağdı.

Haberin Devamı

Nokia Lumia ana sponsorluÄŸunda, Bilgili Holding, Thanx Co ve Power FM iÅŸbirliÄŸinde gerçekleÅŸtirilen parti, Ä°stanbullulara yeni yıl öncesinde eÄŸlenceli bir gece yaÅŸattı. Yılbaşı sokak bandosuyla baÅŸlayan HELLO! Street Party, Power FM DJ Team’ın performansları ve Ece Seçkin’in ÅŸarkılarıyla devam etti. Aralarında Feryal Gülman, TuÄŸba CoÅŸkun, Sevan Bıçakçı, Serdar Bilgili, Celal Çapa, Zuhal-Ceylan PirinçioÄŸlu gibi iÅŸ ve sanat dünyasından birçok ünlü ismin de katıldığı sokak partisi, Funky C’nin performansı sonrası bitti.Â

İki ters bir yüz

Bennu Gerede, şimdi de moda tasarımcılığına el attı. Ünlü fotoğrafçı, “Hand Knit by Bennu Gerede“ adını verdiği markasıyla el yapımı, boğazlık, kolluk ve konçlardan oluşan bir koleksiyon hazırladı. Bennu Gerede’nin her birinden birer adet ürettiği tasarımları shopigo.com’da satılıyor.

Haberin Devamı

Düğünümüz var dostlar

Eski bakan Kemal Derviş ile Neslihan Taki’nin DJ’lik yapan oğlu Erol Derviş, bir buçuk yıldır birlikte olduğu turizmci Işıl Külte ile ağustos ayında aile arasında yapılan törenle nişanlanmıştı. Aşıkları önceki gün Nişantaşı’nda evlilik alışverişi yaparken gördüm. Çifte, Derviş’in annesi Neslihan Taki de eşlik ediyordu.

Bayrağımızı dalgalandırdı

Işıklar Holding’in ortaklarından Uğur Işık, Class 1 Dünya Offshore Şampiyonası final yarışında Abu Dhabi’de Ay Yıldızlı bayrakla podyumda yer aldı. Şampiyonanın son ayağı olan Abu Dhabi Grand Prix’de favori takımlar arasında gösterilen Uğur Işık ve Christian Zaborowski ikilisinden oluşan Işıklar-Zabo Takımı, Class 1 Dünya Offshore Şampiyonası Abu Dhabi Grand Prix’de üçüncü oldu.

‘Fantezileri’ni sergiliyor

Benice Gümrükçüoğlu, ‘Fanteziler’ adını verdiği 13’üncü sergisini Moda Deniz Kulübü’nde açtı. Sanatçının 1992’den bu yana dünyanın farklı noktalarında çizdiği eskizlerden oluşan toplam 40 eseri 26 Aralık’a kadar sanat tutkunlarıyla buluşacak.

40’a 3 kala

İstanbul gece hayatının en eski adreslerinden Etiler Şamdan, bu akşam 37’nci yılını kutlayacak. Etiler Şamdan’ın patronu Mehmet Tuna ve mekanın işletmeciliğini yapan eski eşi Şehnaz Tuna’nın ev sahipliği yapacağı 37. Yaş kutlaması ‘40’a 3 kala’ adıyla gerçekleşecek.

Yazarın Tüm Yazıları