Yeni yıla güzel girin

Güncelleme Tarihi:

Yeni yıla güzel girin
Oluşturulma Tarihi: Aralık 22, 2009 11:55

Güzelliğin püf noktalarını öğrenin yeni bir yılı güzel karşılayın...

ADANA’da medikal estetik uzmanı Dr. Gül Fennibilek, kadınlara güzelliğin püf noktalarını açıkladı.
Dr. Fennibilek, kadınların içgüdüsel olarak yeni yıla ‘merhaba’ derken güzel olmayı istediklerini söyledi. Güzelleşmek için öncelikle cilt bakımı yapılması gerektiğini vurgulayan Dr. Gül Fennibilek, “Mat ve temiz olmayan ciltler yorgun ifadesini verir. Bu durumdan kurtulmak isteyen kadınlar öncelikle cilt bakımı yaptırmalı. Peelingler, lazerle cilt yenileme ve gençleştirme metodları, yüz mezoterapileri ile cilde vitamin ve aminoasit enjeksiyonlarını cilt bakımı yaptırmayı düşünenlere öneriyorum” dedi.

Kırışıklıklardan kurtulmanın yolu

Yeni yıla kırışıklarından kurtularak girmek isteyen kadınlara da önerilerde bulunan Dr. Fennibilek, şunları söyledi:
“Kırışıklık, sarkma ve doku çökmeleri yine sık yaşanan sorunlar arasında. Bu durumun öncelikli çözümü ise botoks ve dolgu uygulamaları ile buna ek olarak radyofrekans uygulaması. Bu işlemler size 6 ay- 1 yıl kadar sıkı ve parlak bir yüz ifadesi kazandıracak. Ciltteki leke problemlerinize ise kimyasal peelingler, lazer yöntemleri, cilt bakımları ile önlem alabilirsiniz.”

İstenmeyen tüylerden erkekler de şikayetçi

Kadınlar kadar erkeklerin de rağbet ettiği istenmeyen tüylerden lazerle kurtulma uygulamasının da yine yılbaşı öncesi rağbet gördüğünü anlatan Dr. Gül Fennibilek, ilk seansını bu ayın sonunda yaptıranların birkaç seans daha gelerek istenmeyen tüylerinden kurtulabileceğini kaydetti.

Fazla kilolarından kurtulmak isteyenler için de yeni yılın yeni bir başlangıç anlamı taşıdığını belirten Dr. Gül Fennibilek, “Kısa sürede fazla kilolarınızı veremezsiniz fakat, kilolar veya selülitle başlama zamanı ve motivasyon olarak son derece ideal bir başlama zamanı olur. Bu sorunlara en iyi yardımcı çözümler ise yine radyofrekans, mezoterapi, karboksiterapi ve kavitasyon olabilir. Elbette buna diyet ve çeşitli egzersizleri eklediğinizde daha kalıcı sonuçlar almanız mümkün” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!