Yeni yıl ikramiyesi

Güncelleme Tarihi:

Yeni yıl ikramiyesi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 21, 1998 00:00

Ziya ŞENGÜL
Haberin Devamı

Fenerbahçe, Erzurum karşısında daha maçın hemen başında Burak'ın kendi kalesine atmış olduğu golle avantadan galip pozisyona düştü. İlk yarıdaki Fenerbahçe'nin ortaya koyduğu futbol hücuma dönük bakış açımızdan maalesef beklenen gibi değildi. Özellikle Moldovan'ın sık sık ofsayta düşmesi onun gibi tecrübeli bir futbolcuya koskocaman ayıp oldu.

ERZURUM SERT OYNADI

Fenerbahçe'de Metin Diyadin, Moshoeu, Uche ve Högh görevlerini yaparken ikinci yarıda sahanın en kötü futbolcusu diye gördüğümüz Moldovan bir kez doğru yaptı, o da Fenerbahçe'nin ikinci golünü kazandıran olmakla.

Erzurumspor, Fenerbahçe'yi durdurabilmek için sert futbol oynamayı tercih etti. Oysa, evsahibi ekip bunun yerine hücumu düşünseydi bence Fenerbahçe'yi çok daha fazla zorlayan takım olurdu. Erzurumspor daha maçın başında kendi kalesine talihsiz bir gol atmasıyla şans faktörünü rakibi Fenerbahçe'ye geçirdi.

Kısacası Fenerbahçe, ligin ilk yarısının son deplasman maçında öylesine şanslı bir galibiyet aldı ki, sanki yeni yıl ikramiyesi sarı lacivertli takıma çıkmış oldu.

Olay ne olursa olsun, Fenerbahçe, ilk yarının son haftasında da bir kez daha kazanan takım olup, zirve mücadelesindeki iddiasını sürdürdü. Şimdi ikinci yarıya bakalım ve şampiyonluk yarışını izleyelim.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!