Yeni yepyeni

Güncelleme Tarihi:

Yeni yepyeni
Oluşturulma Tarihi: Eylül 10, 1998 00:00

Haberin Devamı

Çocuklara beslenme çantası

Ankara’da lezzetli ürünleriyle dikkat çeken Kuki, yeniliklerini sürdürüyor. Okullar açılınca çocukların yeterli beslenip beslenmediği tüm annelerin ortak endişesidir. Kuki, şimdi özel beslenme çantaları hazırlayarak annelerin bu endişesini ortadan kaldırıyor.

Işıkla oynayın

Orlane renk oyunlarını yarattı. Luminator (ışıklandırıcı) ile yapacağınız birkaç dokunuş gündüz makyajını parlak bir gece görüntüsüne dönüştürmek için yeterli. Yazın bronz bir teni zenginleştirmek ya da yüzün belirli bölgelerini vurgulamak için ideal.

Saçlarınıza özel çözüm

Yaz mevsimi istediği kadar saçlarımızı yıpratsın, J.F. Lazartigue saçlarınıza ve size özel çözümler sunuyor. Saç tellerinizi onarmak için kullanabileceğiniz çok çeşitli bakım ürünleri arasından kendi tipinize uygun olanı seçip uygulayabilirsiniz.

Yeni sezonda kolej şıklığı

Ünlü İtalyan tasarımcıların dizaynıyla işini bilen ustaların elinde vücut bulan BATA’nın College ayakkabıları bordo ve siyah renklerde:püsküllü püskülsüz modelleriyle beğeninize sunuluyor.

Sonbahar kış koleksiyonu

Mustang Jeansin kadın koleksiyonu bu sezon tamamen erkek koleksiyonundan bağımsız bir konumda. Eylül sonu piyasaya çıkan Premium Fashion’un teması Retro Garage. Bu sezon görüntüsü seksapel ağırlıklı düşünülerek tasarlanmış.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!