Yeni yaz yeni aşk

Geçen yaz ilişki yaşamaya başladığı Zeynep Beşerler’den ayrılan Selçuk Yorgancıoğlu, bu yaz yeni bir aşka yelken açtı.

Haberin Devamı

Çiğdem Doğu ile evliliğin eşiğinden dönen Selçuk Yorgancıoğlu, geçtiğimiz yaz Zeynep Beşerler ile flört etmeye başlamıştı. Evlilik konusu gündeme gelince Beşerler ile ilişkisini de noktalayan Yorgancıoğlu, önceki gün yeni sevgilisiyle ortaya çıktı. İkili, el ele geldikleri Küçükçiftlik Park’ta Tony Bennett konserini izledi.

İspanya’da evlendiler

Demirören Şirketler Grubu ortaklarından Ahmet Ergin Demirören’in kızı Eymen Demirören, Sinan San ile 12 Temmuz’da İspanya’da evlendi. Balayı için İspanya’nın güney sahillerini tercih eden çift, düğün törenini ise ekim ayında Sait Halim Paşa Yalısı’nda yapacak...

Şarkılarla 20. yıl kutlaması

İstanbul gecelerinin en popüler adreslerinden Reina ve SuAda’nın sahibi Mehmet Koçarslan ve eşi Müge Koçarslan, evliliklerinin 20’nci yıldönümünü önceki gece kutladı. SuAda’daki kutlamaya iş, sanat ve siyaset dünyasından birçok ünlü isim katıldı. Sinan Akçıl, Kenan Doğulu ve Ajda Pekkan da şarkılarıyla geceye renk kattı.

Haberin Devamı

Akakçe’nin yaz kreasyonu

Sıra dışı giyim tarzıyla dikkat çeken Haluk Akakçe’yi İstanbul gecelerinde gördüm. Genelde kat kat elbiseler giyen ve tarzıyla bütünleşen botlarını yaz-kış ayağından çıkarmayan ünlü ressamın üzerinde bu kez yazlık bir takım elbise vardı. Ama her zamanki gibi şapka takmayı ihmal etmemişti...

Cenk Eren Çeşme’de

Cenk Eren, Bodrum’dan sonra Çeşme’deki eğlence tutkunlarıyla buluşuyor. Eren, bu gece Alaçatı’daki Levendiz Meyhanesi’nde sahneye çıkacak.

İstanbul’da caz gecesi

Tony Bennett, Map İletişim’in organizasyonuyla İstanbullu hayranlarıyla buluştu. Sanatçı, iki yıl aradan sonra geldiği İstanbul’da sahneye kızı Antonia Bennett ile çıktı. Konseri aralarında Hasan Arat, Ayşegül Aldinç, Kerem Görsev’in de bulunduğu iş, sanat ve moda dünyasından birçok ünlü isim izledi.

 

Yazarın Tüm Yazıları