Yeni yaşını kutladı

İşadamı Eşref Cerrahoğlu’nun eşi Fulya Hanım, halası Belma Simavi’nin doğum günü için önceki gün davet verdi.

Esma Sultan Yalısı’nda düzenlenen davete, aralarında Vitali-Ketty Hakko, Samra-Eser Tümen, Ayten-Osman Boyner, Meral-Vural Gökçaylı, Ayşe-Selehattin Beyazıt, Zeynep-Metin Fadıllıoğlu, Nihal-Mehmet Cansun ve Mihrinur-Tezcan Yaramancı gibi iş ve cemiyet hayatından tanınmış simaların da bulunduğu yaklaşık 250 kişi katıldı. Belma Simavi, basına kapalı olarak gerçekleştirilen doğum günü kutlamasında yeni yaşını sır gibi saklarken, tüm dostlarını bir arada görmekten dolayı çok mutlu olduğunu ifade etti. Gece, Ece Berker’in seslendirdiği şarkılarla renklendi.

Gül döksem yollarına

Fenerbahçe Spor Kulübü eski yöneticilerinden Önder Fırat, sevgilisi Sezen Aksu’ya olan aşkını her yerde belli ediyor. Önceki akşam Ortaköy Reina’da yakın dostları Demet Akbağ ve eşi Zafer Çika ile bir araya gelen çiftin yine mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Keyifli geçen akşamın sonunda mekandan ayrılırken kendisine bir gül veren Fırat’ın jesti ise Sezen Aksu’yu çok mutlu etti.

Gizlimiz saklımız yok

Kerem Tunçeri, önceki akşam Tuğba Çıkrıkçı adlı güzelle Ortaköy’de dolaşırken KELEBEK objektiflerine yansıdı. Çıkrıkçı patlayan flaşlardan rahatsız olup oradan uzaklaşmaya çalışsa da, Tunçeri son derece rahattı. Ünlü basketbolcu bu rahatlığın nedenini de ‘Bizim bir gizlimiz saklımız yok. İki yıldır beraberiz zaten’ sözleriyle açıkladı.
Yazarın Tüm Yazıları