Yeni yaşa özel kutlama

Cemiyet hayatının son dönemde parlayan isimlerinden iç mimar Filiz Dağ Yılmaz, doğum gününü yakın dostlarının katıldığı bir partiyle kutladı.

Haberin Devamı

Yaklaşık üç yıllık bir aranın ardından Bodrum’daki işlerini tamamlayarak tekrar Ankara’ya gelen Filiz Dağ Yılmaz, son dönemde davetlerde sıkça gördüğümüz isimlerden. Eşi Naci Bey’le birlikte inşaat ve mimarlık işleri yapan Filiz Hanım, doğum gününü yakın dostlarıyla birlikte kutladı. La Gioia’da gerçekleşen doğum gününe Aylin Özal, Sera Tolon, Nermin Kılınçarslan, Ebru Demiryürek gibi isimler katıldı. Dağ Yılmaz, partiye katılan arkadaşlarıyla yakından ilgilendi. Partinin sonunda ise doğum günü pastasını alkışlar eşliğinde kesen Filiz Hanım, dostlarına teşekkür etti.

Meçhul anket

Bir süre önce üzerinde isim listesi bulunan bir kağıt elime geçti. ‘Ankara Cemiyeti’ başlıklı listede 20 isim yer alıyor. The Best of Ancyra tarafından bir anket yapılmış ve bu isimler, Ankara’nın en değerli cemiyeti seçilmiş. Önümüzdeki günlerde de bu isimlere ödülleri verilecekmiş. Listedeki bazı isimler de ‘ikoncan’ olarak belirtilmiş. Acaba bu anketi yapma gereği duyanlar, bu isimleri neye göre ve kime göre belirledi. Madem bu bir anket, acaba ankette ne gibi sorular yer aldı ki, elde edilen sonuçlardan böyle bir liste oluşturuldu. Tamam hadi hepsini geçtik de, The Best Of Ancyra nedir ve bu anket neden yapıldı? Eminim anketle listeye girenler mutluluktan havaya uçarken, giremeyenlerin de dünyası yıkılmıştır.

Haberin Devamı

Behzat Ç.’yi operaya almadılar

Fenomenleri, Behzat Ç.’nin final yapacağı günü büyük bir üzüntüyle beklerken, dizinin ilk bölümüyle ilgili bir bilgiyi paylaşmak istiyorum. Dizinin yapımcıları, ilk bölümdeki cinayet sahnesinin Ulus’taki Opera ve Bale binasında çekilmesi için Opera ve Bale Genel Müdürlüğü’ne başvuruda bulunmuşlar. Senaryoya göre kulislerde işlenen bir cinayet, aydınlatılacakmış. Ancak Genel Müdürlük, çekimler için yapım şirketinden ücret talebinde bulunmuş. Bunun üzerine de şirket, Opera ve Bale binasından vazgeçmiş. Böyle bir çekim, acaba opera ve balenin tanıtılmasına ne kadar katkı sağlardı bilemiyorum ama her fırsatta opera ve balenin yeterince bilinmediğinden şikayet eden kurum yetkilileri, bence güzel bir fırsatı geri tepmiş.

Gizli ilişki

Haberin Devamı

Nurol Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Çarmıklı’nın oğlu Eyüp Sabri Çarmıklı’nın ismi, Deniz Akkaya’yla yaşadığı aşk dedikodularıyla gündeme gelmişti. O dönem Deniz Akkaya, Çarmıklı’yı tanımadığını söyleyerek iddiaları reddetmişti. Eyüp Sabri Çarmıklı’nın son dönemde yeni bir aşk yaşadığı iddia ediliyor. Bu isim ise Ankaralıların yakından tanıdığı biri, modacı Ezgi Uzunöz. İkili yaklaşık altı aydır birlikteymiş. Çarmıklı ve Uzunöz, bu ilişkilerini oldukça gizli tutuyormuş.

Yazarın Tüm Yazıları