Yeni ürünler

Güncelleme Tarihi:

Yeni ürünler
Oluşturulma Tarihi: Haziran 03, 2006 00:00

Japonya’dan yeni saat modelleri

TokyoFlash firması yıllardan beri ilginç kol saatleri tasarlıyor. Sundial modeli disk biçiminde üç döner kadranlarıyla dikkat çekiyor. Ortadaki disk saniyeyi, aradaki disk dakikayı ve dıştaki disk saati gösteriyor. Suya dayanıklı kol saatinin boyutları 38x38x6mm.

EleeNo tarafından tasarlanan ikinci model hem erkekler hem de kadınlar için düşünülmüş. Gövde 3,5cm, kayışı 2cm genişliğinde. Okumak için biraz alıştırma yapılması gereken ilginç saat sadece Japonya dışında satılacak. Anlaşılan Japonlar bu kadar karmaşık işlerden hoşlanmıyorlar.

Barcode SS modeli sanki bilim kurgu filmlerinden çıkmış gibi. Saati okumak için LED ışıkları yaktığınızda renkli noktacıklar çıkıyor. Saat bu noktacıklara göre okunuyor. Barcode SS kolayca şarj edilebilen iki lityum pille çalışıyor.

Biz yeni saat modellerinden üç tanesini seçtik, diğer tüm tasarımları

Bilgi için: www.tokyoflash.com

Sony’den kurmalı radyo

Sony, ICF-B01 ile kurmalı bir UKW/MW radyo modeli sundu. Bir dakikalık kurma işlemi ile bir saat kadar MW radyo veya 40 dakika UKW dinlemek mümkün. Ayrıca radyo üzerinden cep telefonu da şarj etmek ediliyor. Fiyatı: 54 Dolar.

Bilgi için: www.sony.net

Cowon iAudio F1

Günden güne çoğalan MP3 çalıcıları arasında kaybolup gitmemek için üreticiler yeni aletleri her türlü şekle sokuyorlar. Bunlardan biri de iAudio F1. Cowon firması tarafından üretilen yeni müzik çalıcısı bir spor araba görünümde ve siyah, kırmızı ve beyaz renk seçeneği mevcut. Alet PC’ye USB 2.0 ile bağlanıyor. Dahili aküsü de doğrudan doğruya USB’ye bağlanabiliyor. Müzik çalıcısı 265MB, 512MB veya 1GB bellek ile satılmakta.

Tasarım her şey mi?

Özellikle UMPC aletlerinde görünüşe çok önem veriliyor. Sony UX de ilginç tasarımıyla dikkat çekmekte. Peki fonksiyonları nasıl acaba? Söylentilere göre 18cm dokunmatik ekran, sürgülü klavye, Core Solo işlemci, Wi-Fi biyometrik sensör, iki kamera, Windows XP Pro, 3G ve Bluetooth gibi özelliklere sahip. Bakalım ne kadar doğru çıkacak...

Bilgi için: http:/ /mobilitytoday.com

iRiver Clix, iPod’a rakip mi?

iRiver Clix, şık görünümü dışında, iPod’dan da daha marifetli gibi. 2GB Flash bellek, UKW radyo, 2,2 inçlik renkli erkan, MPEG4 fonksiyonu, 25 saatlik şarj gibi özelliklere sahip alet, MP3, WMA, OGG ve Macromedia Flash oyunlarını desteklemekte. Fiyatı: 199.99 Dolar.

Bilgi için: www.iriveramerica.com

Bebeğin gözleriyle görmek

Bilim adamları dünyayı bebeğin gözleriyle gören bir yazılım programı geliştirdiler. Bu programla yeni doğmuş, 4 haftalık, 8 haftalık, 3 aylık ve 6 aylık bebeğin dünyayı nasıl algıladığı görülmekte. İnternet’te tinyeyes sitesine girerek istediğiniz görüntüyü bebeğin gözleriyle izleyebilirsiniz.

Bilgi için: http://tineyes.com/tinyeyes

Açık havada bilgisayarla çalışmak

İlkyaz artık iyice yüzünü gösterdi. Kimi insanlar açık havada çalışmayı severler. Ama güneşli günlerde ekranın üzerini görmek neredeyse imkansız. Comp Shade bu soruna bir çözüm getiriyor. Dizüstü bilgisayarına kolayca monte edilen gölgeliğin fiyatı: 46 Dolar civarında.

Bilgi için: www.theithelper.com/laptopshade.htm

Apple’ın yeni küçük dizüstü bilgisayarları

Apple, MacBook dizüstü bilgisayarlarıyla, MacBook ailesini tamamlamış görünüyor. En az 1.83GHZ’lik Intel Duo işlemci ve en az 512 MB RAM ve 60 GB SATA gibi teknik özelliklere sahip aletin 33cm’lik geniş ekranı var. Küçük iWork paketi de MacBook ile birlikte satılıyor. Fiyatlar 1099 ila 1500 Dolar civarında.

Bilgi için: www.apple.com

Çikolata gibi

LG firmasının Black Label II adıyla sunduğu yeni cep telefonu modeli şık bir çikolata paketini andırıyor. 512MB bellek, 120MP3 parçası alabiliyor. Bu kadar sade görünmesine rağmen 1.3 megapiksellik bir kamerası bile var.

Bilgi için: www.lg.de
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!