Yeni ürünler

Güncelleme Tarihi:

Yeni ürünler
Oluşturulma Tarihi: Ocak 30, 2004 23:15

Görüntüyü kağıda basan TV

47
inç ekranlı Livingstation HD televizyon cihazı içinde bir sürpriz saklıyor. Ekranda ilginç bulduğunuz kareleri cihazın içinde gizlenmiş yazıcıdan basabiliyorsunuz. Fiyatı 3.500 dolar.

Bilgi için: epson.com

Medya merkezi: XPC ST6 1 G4

Becerikli
bir grafik çipine sahip olan XPC ST6 1 GA, gerek ses, gerekse görüntü olarak üstün kalitesiyle öne çıkıyor. Fiyatı 900 dolar. Bilgi için: shuttle.com

Uzun menzilli dijital telefon

5.8
GHz dijital, kablosuz telefonun en önemli özelliği evden uzaklaştığınız zaman walkie-talkie olarak hizmete girmesi. Böylece arazisi çok geniş fabrikalarda, hastanelerde, ve eğitim kurumlarında çalışanların haberleşme sorunu ortadan kalkacak. Fiyatı 170 dolar.

Bilgi için: uniden.com

CD çalıcı görünümünde dijital kamera

İlk
bakışta portatif bir CD çalıcıya benzeyen Q1, aslında dijital bir kamera. Yeniliklere açık genç kitleler düşünülerek tasarlanmış. Fiyatı 100 sterlin.

Bilgi için: fujifilm.com

Sevimli mantar

Özellikle
sporcuların ayaklarında görülen ayak mantarının sevimli olduğunu söyleyemeyiz. Ancak bu tüylü bir oyuncak haline gelince sevimli olabiliyor. Fiyatı 6 dolar.

Bilgi için: giantmicrobes.com

KiloWatt oyun kontrolörü

PS2 ile oynayarak kilo verebilirsiniz. Böylece karda kışta sokağa çıkmak zahmetinden kurtulduğunuz gibi, egzersiz yaparken eğlenebilirsiniz de. Fiyatı 700 dolar.

Bilgi için: powergridfitness.com

Ters milli budama makası

Budama
yaparken ters hareketler, güçlü parmaklar gerektirir. Dünyanın en akıllı budama makası olarak tanıtılan Ergo Pruner, özel tasarımı sayesinde en ters açıda dahi kuvvet kullanmaya gerek duymadan kesim yapabiliyor. Fiyatı 15 dolar.

Bilgisayar oyunları için ekran

Samsung
SyncMaster 172X LCD ekranı yenilenme (refresh) süresini yarıya indirdiği için bilgisayar oyunlarına meraklı olanları memnun edecek. Fiyatı 600 dolar.

Bilgi için: samsungusa.com

Yalnızca hafta sonları için grafiti

Aracınızın
üzerini yalnızca hafta sonları süresince görülecek gibi çılgınca boyamak istemez misiniz? Car-Fiti adlı bu boya üstelik fosforlu. Ancak suyla yıkadığınız zaman anında temizleniyor. Fiyatı 6 dolar.

Bilgi için: averyaftermarket.com

Bluetooth'lu kulaklık


Kulaklıkla müzik dinlerken çevredeki sesleri duyamadığınız için rahatsız mı oluyorsunuz? 3500 Bluetooth kulaklığı aktif ses yokedici özelliği sayesinde telefonunuzun çaldığını, birilerinin seslendiğini size duyuruyor. Fiyatı 150 dolar.

Bilgi için: plantronics.com

Bebekleri aratmayan süt sağma cihazı

Symphony
süt pompası, göğüsten süt sağarken, bebeğin emme şeklinden esinlenerek iki ayrı mod'dan yararlanıyor. Böylece kısa sürede daha fazla süt sağabiliyor. Fiyatı 1.050 dolar.

Bilgi için: medela.com

Veri için profesyonel disk

Veri
depolama konusunda dur-durak tanımayanlar için geliştirilen Blue-Laser diski, standart bir CD'oen 30 misli daha fazla veri depolayabiliyor. Fiyatı 3.000 dolar.

Bilgi için: sony.com

Tenis raketlerinde grafit dönemi

NX
Graphite tenis raketlerinin kasnakları üzerinde telleri tutturmak üzere açılmiş delikler bulunmuyor. Bu da esneklik ve ivme açısından büyük avantaj sağlıyor. Fiyatı 200 dolar.

Bilgi için: princetennis.com

Kaleydoskop sistemi

Kaleidescape
adı verilen bu sistem üç terabyte gibi inanılmaz bir kapasiteye sahip. 400 adet DVD'yi aynı anda içinde barındırıp, istenilen düzende çalabiliyor. Fiyatı 33.000 dolar.

Bilgi için: kaleidescape.com

Mekanik, elektronik ve dijital birarada

Klasik
bir SLR görüntüsündeki bu dijital kamera, bir Nikon'dan beklenebilecek tüm becerilere sahip. Fiyatı 1.000 dolar.

Bilgi için: nikon.com

Resim, müzik ve film kaydedici

RoadStor
adı verilen bu minik cihaz resim, müzik ve filmleri hem çalıyor hem de lazerle CD'ye kaydediyor. Fiyatı 250 dolar.

Bilgi için: micro-solutions.com

Akıllı çim biçici

HRX
çim biçici, üzerindeki programlama düzeneği yardımıyla kestiği çimlerin ne kadarını arkasındaki torbada toplanacağını, ne kadarının toprak üzerinde koruyucu olarak bırakılacağını biliyor. Fiyatı 640 dolar.

Bilgi için: honda.com

Walkie-talkie gibi cep telefonu

Walkie
-talkie olarak da hizmet veren Nokia'nın 5140 cep telefonu, aynı zamanda el feneri ve pusula içeriyor.

Bilgi için: nokia.com
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!