Yeni Türkü’den konser

Güncelleme Tarihi:

Yeni Türkü’den konser
Oluşturulma Tarihi: Nisan 29, 2016 14:18

İZMİR’deki 19. Gaziemir Ulusal ve Uluslararası Çocuk Şenliği’nde sahne alan Yeni Türkü grubu, müzikseverlerin gönlünde yer edinmiş unutulmayan şarkılarıyla Gaziemirlilere güzel bir konser yaşattı.

Haberin Devamı

Yeni Türkü’den konser

19. Gaziemir Ulusal ve Uluslararası Çocuk Şenliği’nin sekizinci gününün akşamında Yeni Türkü isimli müzik grubu sahne aldı. Festival Alanı Kazım Koyuncu Sahnesi’ndeki konserine ’Maskeli Balo’ isimli şarkısıyla başlayan Yeni Türkü, müzikseverlerin zihninde yer edinmiş şarkıları ve yeni albümünden parçalar seslendirerek Gaziemirli müzikseverlere güzel bir konser yaşattı. Türkiye’nin en uzun soluklu müzik gruplarından biri olan Yeni Türkü’ye gencinden yaşlısına her yaştan seyirci hep bir ağızdan eşlik etti. Müzik grubuna konser boyunca eşlik eden seyirci, solist Derya Köroğlu’nun ’Cumhuriyet’ temalı mesajlarına da alkışla destek verdi.

"CUMHURİYET’E, GELECEĞİNİZE SAHİP ÇIKIN"

Haberin Devamı

Yeni Türkü’den konser


Grubun solisti Derya Köroğlu’na hediye veren Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, "Bizim için çok değerli olan Yeni Türkü müzik topluluğunu Gaziemir’de ağırlamaktan büyük mutluluk ve onur duyuyorum" dedi. Konseri izleyen genç seyirciye de seslenen Başkan Şenol, "Milletimiz için önemi çok büyük olan milli bayramlarımıza sahip çıkarak her yıl daha büyük coşkuyla kutlamalıyız. Ülkenin geleceği siz gençler Cumhuriyet’e, Atatürk’e, Kuva-yi Milliye sınırlarına, yani geleceğinize sahip çıkın" diye konuştu. Yeni Türkü’nün solisti Derya Köroğlu ise "Bizi Cumhuriyet’in kalesi Gaziemir’de sizlerle buluşturan Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol’a teşekkür ediyorum" dedi.

Yaklaşık iki saat sahnede kalan ve hayranlarının tüm şarkılarına eşlik ettiği Yeni Türkü, ’Telli turna’ parçasıyla konserine son verdi.



BAKMADAN GEÇME!