Yeni tasarım Octovia

Güncelleme Tarihi:

Yeni tasarım Octovia
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2017 13:01

Yeni tasarım Octovia

Haberin Devamı

 

İbrahim LALELİ/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Skoda Bayii Çağ Otomotiv tarafından gerçekleştirilen basın lansmanında, yeni Octavia tanıtıldı. Skoda'nın dünya çapında en çok satan modeli konumundaki Octavia, yeni tasarımıyla dikkati çekti.

Lansmana Çağ Otomotiv Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Akıl, Çağ Otomotiv Genel Müdürü İzzet Şıkır ve davetliler katıldı. Skoda Antalya Bayi Çağ Otomotiv Plaza Satış Müdürü Emre Seçkin, yeni Octivia hakkında bilgi verdi. 2017 Octavia'nın dış tasarımındaki yenilenen görünümü ve gelişmiş teknolojik donanımlarıyla oldukça tatmin edici özelliklere sahip olduğunu söyleyen Seçkin, şöyle konuştu:

"Skoda'nın dış tasarımına baktığımızda en göze çarpan değişikliğin ön tarafta yer aldığını görüyoruz. Octavia'nın ışıklandırma kısmında Full LED teknolojisine sahip farlar görev yapıyor. 2017 modellerle birlikte Octavia ailesine 16 ve 18 inç büyüklüğünde yeni tasarıma sahip jant seçenekleri de sunuluyor. 2017 Skoda Octavia'nın en dikkat çeken yenilikleri teknolojik destek ve multimedya sisteminde yer alıyor. Günümüzde en yüksek donanımda sunulan 6,5 inç büyüklüğünde renkli dokunmatik multimedya ekran 2017 modellerle birlikte 9,2 inç boyutuna yükseliyor. Multimedya sistemine eklenen WLAN hotspot ve SIM kart desteği de dikkat çeken opsiyonlar arasında. Sürücü asistanı dahilinde sunulan geliştirilmiş park asistanı, kör nokta uyarı sistemi, arka tarafta yer alan kamera, radar ve trafik uyarı sistemi, yaya algılama sistemi gibi özellikler 2017 Octavia'nın zengin donanımları arasında yer alıyor."

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!