Yeni Subaru BRZ piyasaya sürüldü

Güncelleme Tarihi:

Yeni Subaru BRZ piyasaya sürüldü
Oluşturulma Tarihi: Ocak 02, 2017 09:52

Tasarım ve teknik açıdan yenilenen Subaru BRZ satışa sunuldu.

Haberin Devamı

Subaru'nun küçük coupe modeli BRZ geçtiğimiz aylarda makyajlanmıştı. Bu makyajın ardından Türkiye piyasasına ne zaman gireceği konuşulmaya başlanan otomobil 2016'nın son günlerinde pazara sunuldu. Önceden olduğu gibi manuel ve otomatik şanzıman seçenekleriyle alınabilecek olan aracın fiyatı 171.337 TL seviyesinden başlıyor.

Makyajla birlikte yenilenen LED farlar ve stoplar, hafifçe rötuşlanan tamponlar ve jantlar gibi görsel yeniliklere kavuşan otomobil teknol olarak da geliştirilmiş. Bagaj kapağı üzerinde yer alan spoiler büyütülerek daha fazla bastırma kuvveti sağlayan bir hale getirilirken fren, süspansiyon ve egzoz sistemlerinde de geliştirmeler yapılmış.

İç mekanında da değişim yaşanan otomobilin bu bölümünde sunulan farklılıklar daha çok kalite hissini artırmaya yönelik. Malzeme kalitesi artırılan kokpitte gösterge paneli ve direksiyon simidi yeni tasarımlarıyla dikkat çekerken orta konsolda 6.2 inç büyüklüğünde dokunmatik Starlink ekranı sunulmaya başlanmış.

Haberin Devamı

Kaputu altında 2 litre hacimli bir Boxer motor bulundurmaya devam eden BRZ 200 beygir güç, 205 Nm tork üretebiliyor. 6 ileri vitesli manuel şanzımanla 0'dan 100 km/s sürate 7.6 saniyede ulaşabilen otomobilin maksimum süratiyse 226 km/s. 6 ileri vitesli otomatik şanzımanlaysa veriler 8.2 saniye ve 210 km/s olarak gerçekleşiyor.

Manuel şanzımanlı seçenekleri için 171.337 TL istenen otomobilin otomatik şanzımanlı seçenekleriyse 178.745 TL'ye satışta.

Massadan Çok Konuşulacak İddia Tarafından hazırlanmıştır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!