Yeni Sistemli'den 56 mezun

Güncelleme Tarihi:

Yeni Sistemliden 56 mezun
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 27, 2017 09:27

Yeni Sistemli'den 56 mezun

Haberin Devamı

İZMİR Yenisistemli Koleji 2016-2017 eğitim öğretim döneminin 56 mezununu yuvadan uçurdu.

Kolejin Narlıdere'de bulunan kampüsünde gerçekleşen törene veliler de katıldı. Okul müzik grubu seslendirdiği şarkılarla geceye renk kattı. Mezuniyet sevincini öğretmenleri ve velilerle doyasıya yaşayan öğrenciler gecenin sonunda DJ eşliğinde eğlendi. Öğrenci, veli ve öğretmenlere hitap eden okul kurucusu Meral Güler, Yeni Sistemli Koleji olarak ikinci mezunlarını vermenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Öğrencilerin yaşamlarında bir döneminin daha sonuna geldiklerini dile getirip, velilere seslenen Güler, "12 yıldır devam eden eğitim yaşamları boyunca onların en büyük desteği ve yardımcıları oldunuz. Bütün bu zorlukların sonunda çocuklarınız, bugün okulumuzdan mezun olurken, haklı olarak yaşadığınız büyük sevinç ve gururu bizler de paylaşıyoruz" dedi.

Öğrencilere sevginin gücünü öğreterek başarmanın altın anahtarını teslim ettikleri için öğretmen arkadaşlarına teşekkür eden Güler şunları söyledi:

"Kendinize inanın, gelecekten korkmayın ve zorluklarla mücadele etme gücünü hiç kaybetmeyin. Çalışmaktan ve araştırarak doğruyu bulma çabasından hiç vazgeçmeyin. Ulu Önder Atatürk'ün gösterdiği akla ve bilime dayalı, çağdaş uygarlık yolunda, aydınlık ve güzel yarınlar için Yeni Sistemli Koleji kimliğinizi onur duyarak taşıyın" diye konuştu.

Mehmet KURT / İZMİR, (DHA)

01)Mehmet Utku Özbek, Meral Güler, Atahan Durbaş

02)Canan, Eray Atay

03)Halim Daş, Mısra Dalgaç, Cem Demirtaş

04)Neyra, Deniz Mermerci

05)Görkem Gengsi,  Eylül Güzel, Deniz Can Demirli

06)Umutcan İsimbay, Burak Ergüden, Canberk Toprak, Elif Durmuş

07) Ezgi Çalış, Arda Gökdoğan, Cemre Yağız

08)Aysima Balyan, Melisa Adaş, Deniz Mermerci, Gizem Büyükçördük

09)Nilgün Fidan, Yasemin- Okan Hoş

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!