Yeni sevgilisiyle Bodrum’a gitti

Ali Ağaoğlu, oyuncu Petek Ertüre ile yaşadığı iki yıllık ilişkisini geçtiğimiz yıl noktalamıştı.

Ayrılığın ardından adı bir süre Helin Avşar’la anılan Ağaoğlu, şimdilerde ise Sofia adlı güzelle birlikte... Ali Bey geçtiğimiz gün yeni kız arkadaşıyla Bodrum’a gitti. Bodrum’a kendi helikopteriyle giden ve oradaki inşaatlarını kontrol eden Ağaoğlu, fırsattan istifade birkaç gün de yeni sevgilisiyle tatil yaptı.

Paltoya dikkat

Aslı Üstünkaya’nın moda tutkusunu ve trend takibindeki başarısını, cemiyet hayatında yer alan herkes bilir. Üstünkaya ile geçtiğimiz hafta Hotel Les Ottomans’da yapılan bir defilede karşılaştım. Her zamanki gibi çok şıktı. Özellikle gözüme takılansa ilginç bir tasarıma sahip paltosu oldu. Bel kısmı düğmeli bu palto, iki ayrı parçadan oluşuyordu. Düğmeler açıldığında palto, birden şık bir cekete dönüşebiliyordu. Farklı tarzıyla dikkat çeken Aslı Hanım, o günkü kıyafetiyle yine farkını gözler önüne serdi özetle...

Nişantaşı’daki Niş adlı barın ve Gümüşsuyu’ndaki Topaz Restaurant’ın sahibi Kaya Demirer, aradığı aşkı sonunda buldu. Kendisine geçtiğimiz gün City’s’in içindeki It’s a Joke adlı mekanda rastladım. Biz

ayaküstü sohbet ederken, içeri birkaç aydır flört ettiği İrem Güreli girdi. Ve onu görür görmez Kaya Bey’in gözleri parladı. Beni Güreli’yle tanıştırdıktan sonra ise bu flörtün daha da ciddileşebileceğini söyleyerek evlilik sinyalleri verdi. İlk evliliğinden bir kızı olan Demirer, işle ilgili bilgiler de verdi. Anlattığına göre, Atina’nın ünlü restoranı 48’in şefi önümüzdeki günlerde Topaz için İstanbul’a gelecekmiş. Ve bir ay boyunca hazırladığı leziz yemekleri Topaz müşterilerine sunacakmış. Ayrıca kendisinin de Atina’da bir restoran açma planı varmış.

Lewis’e ilk tebrik Cem Hakko’dan geldi

Eylül ayında Vakko tarafından düzenlenen Grand Classics İstanbul gecesine Vakko ile birlikte ev sahipliği yapan Daniel Day-Lewis için 2008 yılı çok iyi başladı. Ünlü oyuncu iki ay içinde evine pek çok ödül taşıdı. Lewis, 80. Oscar Ödül Töreni’nde Oscar heykelciği kazandı. Lewis’i tebrik için ilk arayanlardan biri de Cem Hakko oldu. Kendisini Türkiye’de misafir eden ve onunla birlikte Vakko Grand Classics gecesine ev sahipliği yapan Hakko, Lewis’i önümüzdeki yaz bir kez daha Türkiye’de misafir edeceğini açıkladı.

Napolyon’un gözdesi müzayedeye çıkıyor

Antik A.Ş, 2008 sezonunu Swissotel’de gerçekleştireceği 252. müzayede ile açıyor. Koleksiyonerlerin büyük ilgisini çekecek olan müzayedede Türk resim sanatına yön vermiş önemli isimlere ait başyapıtlar ile ünlü oryantalist ressamların eserleri, değerli tombaklar, mücevherler, İznik seramikleri, porselenler ve hat eserlerden oluşan Osmanlı eserleri satışa sunulacak. Kral ve kraliçelerin portrecisi Fransız Henri Riesener’in Napolyon’un sevgilisi Pauline Faures’i tasvir ettiği müzelik başyapıtı da 9 Mart’ta düzenlenecek bu müzayedede 225 bin YTL açılış fiyatıyla satışa sunulacak. Müzayedeyi yönetecek olan Turgay Artam, bunun son yılların en görkemli müzayedesi olacağını söylüyor. Eserleri Antik Palace’da görmek veya online kataloglara www.antikas.com internet sitesinden ulaşmak mümkün.

Hattat evlendi

Best FM’in Yönetim Kurulu Başkanı Emrah Hattat, reklam sektörünün başarılı isimlerinden Bige Akalın ile nikah masasına oturdu. Kandilli’deki Hattat Yalısı’nda, aile arasında gerçekleşen sade bir törenle evlenen çiftin nikahını Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül kıydı. Nikah şahitleri ise AKP Genel Başkan Yardımcısı Şaban Dişli ve Say Yayınevi’nin sahibi Gürel Uğurlu oldu. Evlilik cüzdanı da Bige Hattat’a Cavit Çağlar tarafından verildi. Törene, Kemal-Binnur Hattat, AKP Genel Başkan Yardımcısı Egemen Bağış ve eşi Beyhan Bağış, AKP Milletvekili ve Başbakan’ın siyasi danışmanı Ömer Çelik, işadamı Hasan Şer ile çiftin yakın dostları katıldı. Çift balayı içinse Amerika’yı tercih etti.

Kişisel bakımın yeni adresi

Polat Renaissance Hotel’in içindeki Sport+’ın yeni bölümü Sport+Beauty, geçtiğimiz hafta hizmete girdi. Açılış, Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Polat, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Songül Sel ve Polat Turizm Grup Başkanı Serdar Alp Turan’ın katılımıyla gerçekleşti. Konusunda uzman kadrosu ile hizmet verecek olan Sport+Beauty’de; yüz ve vücut bakımları, peeling ve masajlar, zayıflama ve selülit tedavileri yapılıyor. Burada ayrıca bir de pilates salonu bulunuyor.
Yazarın Tüm Yazıları