Yeni projeler başlayabilir

Merkür ile Venüs arasındaki uyumlu etkileşim bugün devam ediyor.

Ve Plüton, güçlü etkilerini derinden değiştirecek, değişime zorlayacak şekilde olayların açığa çıkmasını sağlayacak. Bugün karar almak, düşüncelerinizi anlatmak, ve ilişkilerinizi güçlendirmek için çok uygun bir gün. Yeni projeler yapmaya başlayabilir ve konuyla ilgili olan işlerin yardımlarını isteyebilirsiniz. Son derece ikna edici ve etkileyici davranacak, kararlarınızı ortaya koymayı başaracaksınız. Gökyüzünün bu konumundan en fazla etkilenenler Ateş ve Hava burçlarının son 10 günlük evresinde doğanlar. Kendilerini hem yenileyecek, hem de güçlü iletişimler kurabilecekler.

Aşırı tedbir insanı yaşamaktan alıkoyar (2)

Her konuda olduğu gibi aşırılık, söz konusu tedbir bile olsa insanın hayatını zorlaştıran ve gelişmesine engel olan bir durum. Hint felsefesinde insanı tarif eden örnek, sanki bu durumu açıklamak için yapılmış: ‘İnsanı bir atlı araba olarak düşünün. Araba beden, atlar o insanın duyguları, sürücü akıl ve dizginler ise düşünceleri.’ Arabanın yolda ilerlemesini sağlayan atlardır. Yani insanı bir yerden başka bir yere götüren duygulardır. Dizginleri bıraktığınız zaman atlar doludizgin gidebilir ve arabayı devirebilir. Buna karşılık dizginleri sımsıkı tutacak olursanız, bu kez araba olduğu yerde kalacak ve hiçbir yere gidemeyecektir. Aşırı tedbir, dizginleri sımsıkı kavramanıza ve hareket etmenize izin vermez. Ne girişimde bulunabilirsiniz, ne hamle yapabilirsiniz, ne de bir arpa boyu yol alabilirsiniz. Tıpkı atlı araba gibi durursunuz. Yani hayatınızın yolunda ilerlemekten, yolda karşılaşacağınız bütün güzellikler veya öğreneceğiniz her şeyden kendinizi alıkoymuş olursunuz. Çünkü bütün bilgiler, ilerlediğiniz yolun üzerindedir. Hayatınızın yolunda karşınıza çıkabilecek her şey bir bilgidir. Yol bazen bozuk, taşlı ve engebeli olabilir.

Tedbirli davranacak, dizginleri gerektiği kadar kasacak fakat sımsıkı tutmayacaksınız. Bazen de yol pürüzsüz ve önünüz tamamen açıktır ve siz dizginleri yeterince serbest bırakarak atların daha hızlı koşmasına izin verirsiniz. Sürücü, arabanın kapasitesini ve atlarını iyi tanımak ve kontrol etmeyi öğrenmek zorundadır. Yani akıl duyguları iyi tanır ve bedeniyle bütünlük içinde ilerlemeyi öğrendiği zaman başarıyla ilerleyecektir.

Mektuplar

Burcunuz Yay. Öğleden sonra doğduğunuz için Güneş 20 dakika ile Yay burcuna geçmiş. Bu nedenle çok merak ettiğiniz burcunuz Yay. Ay ise Yengeç burcunda duruyor ve size yüksek bir hassasiyet ve duyarlılık veriyor. Bu nedenle kendinizi Akrep gibi hissetmiş olabilirsiniz. Yoksa doğum anında diğer kişisel gezegenler yani Merkür Yay, Venüs ise Terazi’deyken doğmuşsunuz. Yani siz de Akrep unsurları hiç yok. Mars ise Balık burcunda duruyor ve Ay ile uyumlu etkileşim içinde bulunuyor. Bu durum sizin güçlü Su etkileri almış olduğunuzu gösteriyor. Ve bu nedenle acaba Akrep miyim, diye merak ediyorsunuz. Fakat Ateş ve Hava unsurları da kuvvetli. Öğrenme arzunuz, macera merakınız Yay ve Terazi etkisi. Özellikle güzellik ve aşk duygularınızın kuvvetli olması bundan kaynaklanıyor. Fakat duygularınızı kendinize saklamayı tercih ediyorsunuz. Güvenlik ihtiyacınız, tıpkı bir Akrep kadar fazla. Bunun nedeni ise Ay ve Mars’ın konumundan kaynaklanıyor. RUMUZ: BURÇ
Yazarın Tüm Yazıları