Yeni otobüs hattı hizmete giriyor

Güncelleme Tarihi:

Yeni otobüs hattı hizmete giriyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2016 16:57

Yeni otobüs hattı hizmete giriyor

Haberin Devamı

Mahir ALAN/ADIYAMAN, (DHA)- ADIYAMAN Belediyesi tarafından şehrin batı bölgesinden 400 Yataklı Eğitim ve Araştırma Hastanesine tek otobüsle gidilebilmesi için başlatılan yeni otobüs hattı çalışması tamamlandı. Hattın pazartesi günü hizmete başlayacağı açıklandı.

Ulaşımda yaptığı yeniliklerle halkın büyük takdirini gören Adıyaman Belediyesi tarafından, şehrin batı kısmı olan Küçük Sanayi Sitesi kavşağından başlayıp, Adıyaman Üniversitesi, Türkiye Petrolleri, 3. Çevreyolu ile kısmen 2. Çevreyolu üzerinden 400 Yataklı Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kadar gidecek olan yeni otobüs hattının çalışması tamamlandı.

Adıyaman Belediyesi Meclisi tarafından alınan karar doğrultusunda yeni hattın Pazartesi günü kademeli olarak hizmete başlayacağını belirten yetkililer, konu ile ilgili şunları dile getirdi:

"Belediye meclisimiz tarafından alınan karar ile Altınşehir Mahallesinden 400 Yataklı Eğitim ve Araştırma Hastanesine direk gidecek olan yeni bir hattı hayata geçirmek için sürdürdüğümüz çalışmayı tamamlandık. Aldığımız yeni otobüslerin resmi işlemlerinin tamamlanmasıyla Pazartesi günü faaliyete geçecek olan bu hattımız ile birlikte şehrin batı kısmında yaşayan halkımızın ulaşımdaki sorununun minimuma ineceğini düşünüyoruz. Bu hattımız, Küçük Sanayi Sitesi kavşağından başlayıp bulvar üzerinden Adıyaman Üniversitesi önünden geçerek, Türkiye Petrolleri caddesinden yeni açtığımız üçüncü çevreyoluna girecek, buradan da Hisar Düğün Salonu istikametinden ikinci çevreyoluna gidecek. İkinci çevreyolundan Beri Köprüsü olarak bilinen kısma kadar gelip buradan Köy Hizmetleri kavşağına ulaşacak olan hattaki otobüsler son olarak 400 Yataklı Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine ulaşacak. Bu şeklide ikinci ve üçüncü çevreyolunda bulunan hemşerilerimizin şehir içi ulaşımı daha da kolaylaşacak."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!