Yeni neslin sesi

Güncelleme Tarihi:

Yeni neslin sesi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 18, 2015 09:54

Almanya’daki etno cep telefonu hizmetleri sunucusu Ay Yıldız’ın 10’uncu yıldönümü nedeniyle düzenlenen yarışmaya katılanlar, büyük ilgi gören bir gençlik şarkısı videosu ortaya çıkardı. 

Haberin Devamı

'Die Stimme einer neuen Ära' (Yeni neslin sesi) sloganı altında düzenlenen yarışmaya, aralarında rapçiler, dansçılar, müzik yorumcuları da olan bini aşkın Ay Yıldız kullanıcısı katılmıştı.

Çeşitli alanlardan sanatçıların desteğiyle gerçekleşen yarışmanın katılımcıları, kendilerine ait şarkı sözleri, besteleri ve videolarını Ay Yıldız’a gönderdiler.

Yeni neslin sesi



Bu eserler üzerinde yapılan uzun değerlendirmeler sonucunda, en iyiler belirlendi.

Eko Fresh, Özlem Özdil, Elif Batman, Mehtab Guitar ve Volkan Baydar başta olmak üzere yorumcular, rapçiler, dans gruplarından oluşan bir ekip tarafından seçilen en iyi eserler, özel olarak seslendirilerek ve görüntülenerek bir video oluşturuldu.

Almanya’daki farklı kültürlerin kaynaşmasını, birlikte yaşamlarını anlatan video, ‘Die Stimme einer neuen Ära’ (Yeni neslin sesi) adıyla YouTube’da izlenebiliyor. 

Yeni neslin sesi


MISRALARA TAŞIDIK

Yarışmanın Türk-Alman toplumunu birleştiren noktaları da ortaya çıkardığını dile getiren Ay Yıldız Genel Müdürü Alfons Lösing, “Şirketimiz, kuruluşundan bu yana geçen 10 yıl içinde, sürekli olarak müşterilerinin iletişim alışkanlıklarını göz önünde bulundurarak, onların ihtiyaçlarına göre, her iki kültürün en iyi özelliklerini birleştirerek, son derece uygun tarifeler sundu. Bu eşsiz birlik ve beraberlik duygusunu, yaş günümüz için düzenlediğimiz jübile kampanyamızla, müşterilerimiz ile birlikte bestelediğimiz marşın mısralarına da taşıdık” dedi. Şarkının videosu, 2016’dan itibaren Almanya’daki Türk medyası ve sosyal medya üzerinden de tanıtılacak.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!