Yeni modele eğlenceli tanıtım

Tek Ruh, İki Farklı Beden sloganıyla satışa sunulan yeni BMW 1 serisinin tanıtımı Borusan Otomotiv’in İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlediği partiyle tanıtıldı.

Haberin Devamı

Kenan-Ozan Doğulu kardeşlerin sahneye çıktığı partide, İndhira Taşpınar da DJ kabinine geçip seçtiği şarkıları çaldı.

Seray’ın ‘Acar’ arkadaşı

Tekin Acar adlı kozmetik firmasıyla ortak projelere imza attığı haberleri zaman zaman basına yansıyan Seray Sever, kankası Aysun Kayacı ile önceki akşam Suadiye’deki Chocolate Bistro’da doğum günü kutlamasına katıldı. Tekin Acar Kozmetik’in veliahtı Tolga Acar’la hayli samimi görüntüler sergileyen Seray Sever, objektife mutluluk pozları verdi. Kent Plus’ın sahibi Burak Gören’in de doğum günü partisinde Aysun Kayacı ile oldukça samimi olması dikkatlerden kaçmadı.

Gönüllü mankenler

Demsa Grup Yönetim Kurulu Başkanı Demet Sabancı Çetindoğan, Gwyneth Paltrow’dan Heidi Klum’a, Michelle Obama’dan Catherine Zeta Jones’a kadar birçok ünlüyü giydiren ABD’nin lüks ve günlük giyimin gözde tasarımcılarından Michael Kors’u Türkiye’ye getirdi. Davete, markanın yaratıcısı Michael Kors da katıldı. Kors’un, Nişantaşı ve İstinye Park mağazalarında alışveriş tutkunlarıyla buluştuğu davette, Kürşat Başar Quartet performansı ile caz dolu bir keyif yaşattı. Davette, Michael Kors’un özel tasarımlarını giyen, Feryal Gülman, Ceylan Çapa ve Deniz Berdan, kıyafetleriyle dikkat çekti.

Yazarın Tüm Yazıları