Yeni mezunlar yuvadan uçtu

Güncelleme Tarihi:

Yeni mezunlar yuvadan uçtu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 02, 2016 09:52

Yeni mezunlar yuvadan uçtu

Haberin Devamı

İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) İletişim, Hukuk, Güzel Sanatlar ve Tasarım fakülteleriyle Uygulamalı Yönetim Bilimleri Yüksekokulu, Adalet, Sağlık Hizmetleri ile Meslek Yüksekokulu mezunları İEÜ Açık Hava Gösteri Merkezi'nde düzenlenen törenle diplomalarını aldı, keplerini fırlattı.
İEÜ Rektörü Prof. Dr. Can Muğan, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü Birincisi Duygun Alıcı'ya, CHP Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır da Medya ve İletişim Bölümü Birincisi Özge Sarı'ya plaket ve diplomalarını verdi. Etkinlikte, Hukuk Fakültesi ilk mezunlarını uğurlarken, fakülte birincisi Barış Yiğitcan Duran'a İzmir Barosu Başkanı Aydın Özcan plaket ve diplomasını sundu. Törende, İEÜ Mütevelli Heyet Başkan Yardımcısı Metin Akdurak, İçmimarlar Odası kurucularından İçmimar Kadir Şengül, İzmir Ticaret Odası Meclis Başkanı Rebii Akdurak, İEÜ Mütevelli Heyet Üyesi Ali Yılmaz da bölüm birincilerine plaketlerini takdim etti. Mezuniyette, CHP Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, kızı İEÜ Mimarlık Bölümü Mezunu İdil Sındır'a diplomasını verdi.
İEÜ Rektörü Prof. Dr. Can Muğan, üniversitenin 15. yılında taşıdığı dinamizm ve teknoloji kullanımının takdir edildiğini ve gıptayla izlenerek uygulandığını söyledi.
Yeni mezunlardan dünyayı keşfetmelerini, mükemmeliyete, işbirliğine açık olmalarını isteyen Prof. Dr. Muğan, "Global ekonomik ve sosyal zorluklar her zamankinden daha yakın. Bu şartlar altında, dünyayı daha iyi hala getirmek sizlerin görevi olacak. İnanıyoruz ki İzmir Ekonomi Üniversitesi'nde edindiğiniz yetiler sizlere önünüzdeki engelleri aşmak ve sorunlara çözüm getirmekte yardımcı olacaktır. Dünyanın 31 ülkesinde çalışan, master veya doktora yapan sizden önceki mezunlarımızla birlikte yeni mezunlarımızdan beklentimiz dünyayı daha iyi yaşanacak bir yer yapmak için çaba göstermenizdir" diye konuştu.
İEÜ Mezunlar Derneği Başkanı Cengiz Ülken ise, mezunların hem ulusal hem de uluslararası iş dünyasında İEÜ'de aldıkları eğitimin farkını yaşatacaklarını aktardı.

Mehmet KURT / İZMİR, (DHA)

Fotoğraf Parametresi: EkonomiMzyt

01)Engin, Gülten, Müge, Mehmet Korkmaz
02)Merve, Ufuk Öztürk
03)Bükre Aslan, Egemen Çomut, Cemre gemici
04)Pelin Saygı, Gizem Selin Arkun, Gizem Kaplan
05)Büşra Aydın, Nilay Ergül, Simay Cerit, Fisun Bıçakçı, Ceran Evci
06)Sevgin Başarı, İdil Sındır, Gizemnur Zengin, Simge Azmioğlu, Kıvılcım Arlı
07)Öykü Çobanoğlu, Damla Kıylıçcioğlu
08)Oya- Harun, Kardelen Cici
09)Merve, Yıldız Karnas
10)Aslı SAyat, Begüm Yalçınkaya
11)Şive Karataş, ilan Özbey, Nihal Çelik, Ecem Erim
12)Oğulkan Avcı, Özlem Barka
13)Mehmet, Salih Baz, Öykü Duğles, Figen, Aşkın- Sami, Mehmet Baz
14)Elif Hallaç
15)Selin Soylu
16)Selin, Dilek- Volkan, Seray Sintaç
17) Rana Sındır, İdil Sındır, Can Muğan, Kamil Okyay Sındır, Cem Sındır
18) İdil, Kamil Okyay Sındır
19)Özge Sarı, Kamil Okyay Sındır
20)Duygun Alıcı, Can Muğan
21)Ece Metiner, Ali Yılmaz
22) Can Avirel, Metin Akdurak
23)Barış Yiğitcan Duran, Özcan Aydın
24)Ayşegül Bayındır, Rebii Akdurak
25) Oğulkan, Osman Avcı
26-29)Toplu fotolar
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!