Yeni Kate Moss diyorlardı Madonna’yı tahtından etti

Güncelleme Tarihi:

Yeni Kate Moss diyorlardı Madonna’yı tahtından etti
Oluşturulma Tarihi: Aralık 12, 2009 12:36

Louis Vuitton 2010 ilkbahar-yaz koleksiyonunda yeşil süet botlar, güneşte ağarmış hissi yaratan Monogram denim çantalar, tilki kürkü çanta süsleri, mücevherler dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

Çekim arkasını louisvuitton.com’dan izleyebilirsiniz. Çektiği reklam kampanyaları ile her sezon beni benden alan üç beş marka var. Louis Vuitton bunlardan biri... Örnek isterseniz, Scarlett Johansson’la, Uma Thurman’la ve ana kraliçe Madonna ile çektikleri fotoğrafları sayabilirim. Marc Jacobs ve ekibinin 2010 ilkbahar-yaz fotoğraflarını görünce yine aynı şey oldu.

İki sezondur Madonna ile kampanya çeken Louis Vuitton yaz sezonu için oyuncu değiştirdi. Bu seferki isim 27 yaşında, Hollandalı ve çok seksi. Adı Lara Stone. 20 yaşından beri modellik yapıyor. Dergilere verdiği çıplak pozlar ve çıktığı iç çamaşırı defileleri nedeniyle erkek dünyasının yeni tanrıçalarından sayılıyor. Merak edenler için vücudu 84-61-89 olarak ölçülüyor. Kate Moss’un tahtının en kuvvetli vârislerinden biri deniyor. Ama o son günlerde Madonna’nın yerine geçmekle meşgul gözüküyor!

Haberin Devamı

BU KIZ KİME BENZİYOR?

Bakın Louis Vuitton Artistik Direktörü Marc Jacobs onu nasıl anlatıyor: “Louis Vuitton yaz koleksiyonu, yeni stil gezginleri anlatıyor. Fotoğrafçımız Steven Meisel ile birlikte bu ruhu anlatacak, görenlerde iyi hisler uyandıracak yemyeşil bir ortam yaratmak istedik. Bu ortamda da seksi, güzel, çarpıcı ve genç bir modelle çalışmak istedik. Bu isim kesinlikle Lara Stone’du. Onunla harika bir çekim yaptık. Etrafımızda güvercinler uçuşuyordu, atmosfer adeta büyülüydü. Sonuçta ortaya, bakan kişide istek uyandıran, rengârenk, acayip enteresan ve tabii ki çok lüks fotoğraflar çıktı.”
Kampanya için çekilen 6 fotoğrafa arka arkaya baktığınızda, “İyi de bu kız kime benziyor?” diyorsunuz. Cevap hemen sorunun arkasından geliyor: Bridget Bardot. Saçlar, ifade, makyaj birebir aynı...
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!