Yeni kankası Francesca

Güncelleme Tarihi:

Yeni kankası Francesca
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2009 18:55

Tüm dünyadan 24 genç kız, 28 Kasım akşamı Paris’te düzenlenen çok özel bir balo ile dünyaya tanıtıldı. Davetliler arasında bulunan Aslışah Alkoçlar, gecede Clint Eastwood’un kızı Francesca ile yeni bir dostluğun temellerini attı.

Haberin Devamı

Balodan renkli karelerle Neslişah Alkoçlar / Foto Galeri

Francesca Eastwood'tan kareler / Foto Galeri

Ingiltere’nin asil ailelerine mensup genç kızları, büyük bir sabırsızlıkla 18’inci yaş günlerini beklerlerdi çünkü bu onların kraliçeye takdim edildikleri yaştı. Ve balo mevsimi başlardı. Genç kızlara “debutantes” adı verilirdi. Bu Anglosakson gelenek Avrupa’daki diğer baloları da etkiledi. 28 Kasım gecesi Paris’te, haute-couture elbiseler giyen ve Adler mücevherleri takan 24 imtiyazlı genç kız, seçkin davetlilerin huzurunda dünyaya takdim edildi.

STARLARIN KIZLARI YAN YANA

Davetliler, “Bal des debutantes”ın gerçekleştirildiği Hotel de Crillon’un balo salonu girişinde, gecenin ev sahipleri Russell Sternlicht, Franklin Adler, Carlo Adler, Sharon Adler ve Jean-Claude Messant tarafından karşılandı. Balonun Türk davetlileri ise Alkoçlar ailesi ve Hülya Koçyiğit’ti. Cengiz Abazoğlu’nun kendisi için tasarladığı haute-couture elbiseyle baloya katılan Aslışah Alkoçlar, gece boyunca Clint Eastwood’un kızı Francesca ve Forest Whitaker’ın kızı Autumn ile sohbet etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!