Yeni James Bond kim olacak?

Güncelleme Tarihi:

Yeni James Bond kim olacak
Oluşturulma Tarihi: Eylül 08, 2015 11:43

İngiliz aktör Daniel Craig, James Bond filmlerinde oynamaya devam etmek istediğini söylese de, İngiliz basınına göre bu pek mümkün değil. Daniel Craig'in sözleşmesinin sona erme tarihi yaklaştıkça 007 James Bond rolü için yeni adaylar aranıyor.

Haberin Devamı

Yeni Bond filmleri için Daniel Craig'den sonra kimin başrolü oynayacağı konusunda tartışmalar devam ederken İngiliz aktör Tom Hardy bahislerde öne geçti.

Yeni James Bond kim olacak

İngilizlerin favorisi Tom Hardy, Batman Kara Şovalye ve Mad Max gibi filmlerle ünlenmişti.

Yeni James Bond kim olacak
Yeni James Bond kim olacak

Diğer favoriler ise siyahi oyuncu Idris Elba ve Damian Lewis.

Haberin Devamı

Yeni James Bond kim olacak
Yeni James Bond kim olacak

Rol için diğer adaylar Superman filminin yıldızı Henry Cavill ve Michael Fassbender.

Yeni James Bond kim olacak

BIRAKMAK İSTEMİYOR

Alman bulvar gazetesi ‘Bild am Sonntag’ gazetesine röportaj veren Daniel Craig, işini sevdiğini ve ona bırak denene kadar rolüne devam edeceğini söylemişti. Alman gazetesine verdiği demeçte "James Bond filmlerine bir fark kattığımı düşünüyorum. Bir marka yaratmak, hayranlarımın beni James Bond olarak hatırlamasını istiyorum" dese de, James Bond yapımcıları yeni gizli ajan arayışına girdi bile.

'DANIEL'DAN JAMES BOND OLMAZ'

James Bond serilerinin Oscar ödüllü yönetmeni Sam Mendes ise, "Yeni James Bond için bir sürü isim konuşuluyordu. Daniel Craig dediklerinde onun bu role hiç yakışmayacağını, hatta korkunç olacağını söylemiştim" demişti: "Bence Daniel, James Bond'un olması gereken halinin tam tersiydi. Sean Connery, Pierce Prosnan'ın ardından izlemeye alıştığımız Bond esmer, kaşları hafif kalkık, farklı aurası olan bir adamdı, Daniel ise çok farklıydı."

YOKSA DAVID BECKHAM MI?

Yeni James Bond kim olacak

David Beckham'ın hayranları ise, James Bond rolü için yıldız futbolcuyu öneriyor. Dailystar'ın iddiasına göre 4 çocuk babası Beckham, yeni James Bond rolü için yapımcılarla görüşüyor. Sinema dünyasına çok uzak olmayan Beckham, daha önce yönetmen Guy Ritchie ile çalıştı ve Harvey Keitel ile bir kısa filmde rol aldı. Beckham bir röportajında, 'oyunculuğun da futbol gibi kendisini heyecanlandırdığını' söylemişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!