Yeni işlere başlamayın

Bugün öğlen saat 12.57’den 27 Nisan sabah saat 05.15 e kadar Ay boşlukta kalacak. Bu durum günlük işlerde meydana gelecek aksaklıklar ve bazı zorlanmaları işaret etmekte.

Ay’ın hiç açı almadığı böyle dönemlerde yeni bir girişimde bulunmak pek doğru değil. Bu nedenle çok gerekmedikçe bu dönem içinde yeni bir işe başlamayın. Bu süreyi daha çok plan yaparak ve sizin için daha az önemli işlerinizle uğraşarak geçirebilirsiniz. Tabii daha önceden başlamış olduğunuz işleri alıştığınız gibi sürdürmeye devam edebilirsiniz. Bu arada Ay’ın güçlü konumda bulunduğunu unutmamak gerek. Çünkü Ay Yöneticisi olduğu Yengeç Burcunda ve özellikle evle ilgili konularda yapmanız gereken işler varsa, bunlar üzerinde araştırmak ve düşünmek için iyi bir gün. Harekete geçmek için yarını bekleyin.

Evinizin enerjisini yükseltin

Bazı mekanlara girdiğimiz zaman bir ferahlık duygusu içimizi kaplar. Orada kendimizi iyi hissederiz. Buranın enerjisi bize iyi geldi diye düşünürüz veya buranın çok pozitif bir enerjisi var deriz. Veya içimizi sıkıntı kaplar, oradan çıkıp gitmek isteriz. Bazı evler içimizde canlılık uyandırırken, bazı evlerin bizi boğduğu, daralttığı duygusuna kapılırız. Ve bütün suçu eve veya eşyalara yükleriz. Halbuki ev, insanların yaptığı bir şeydir. Bir ev, içinde yaşayan insanlar sayesinde yaşar. İnsan yoksa, evin yaşama şansı yoktur. Çevrenize bakın. İçinde uzun zaman hiç kimsenin oturmadığı, yaşamadığı mekanların yıkıntıya, harabeye dönüştüğünü görürsünüz. Evi canlı kılan, içinde yaşayan insanların yaşam enerjisidir. Eve yansıyan yaşam enerjiniz geri dönüp tekrar size yansır. Tıpkı bir rezonans çubuğunun titreşimleri gibi bu böyle sürüp gider. Bir kesintiye uğramadığı sürece eviniz ile sizin aranızda güçlü bir enerji alışverişi yoğunlaşarak büyür. Sizden açığa çıkan enerji eve yansıyıp geri döndüğü zaman kendinizi güçlü, sağlıklı ve neşeli hissedersiniz. Fakat enerji akışı kesintiye uğradığı zaman bir süre sonra kendinizi halsiz ve yorgun hissetmeye başlarsınız. Çünkü sizden açığa çıkan enerji size geri dönmez. Sürekli siz evi beslemeye başlarsınız. Bunun sonucunda yorgunluk ve hatta depresif bir durum ortaya çıkar. Sizin bu yorgun ve isteksiz haliniz işinize ve ilişkilerinize dahi yansır. Böyle bir durumda ya evinizi değiştirmelisiniz veya evinizin içindeki eşyaların yerleşim düzenini yeniden yapmalısınız. Çünkü enerji akışını kesintiye uğratan eşyaların yerleşim düzenidir. Ayrıca kendi enerjinizle bütünleşen renk, biçim, tarz ve enerjiyi güçlendirecek objeler ve bu objelerin konulduğu yönler önemlidir.


Astrolojik ilişkiler


Siz Boğa burcusunuz. Sizin için kendinizi güven içinde hissetmek önemli. Genellikle somut konulara önem veriyor, bir kere karar verdiğiniz zamanda kolay kolay vazgeçmiyorsunuz. Eşiniz ise İkizler burcunda doğmuş oldukça hareketli zeki kolay öğrenip kolay iletişim kuran biri. Ama İkizler burcu insanı Boğa burcu gibi zor kararlar vermez aksine kolay karar verir ama kararlarında sık sık değişiklik de yapabilir. Değişen şartlara kolaylıkla uyum sağlar. Oldukça meraklı ve araştırıcıdır. Maddi konulardan çok bilgi ile ilgilenir. Eşinizle uyum konusunda burçlarınız arasında uyumsuzluk olmasına rağmen kişisel gezegenleriniz arasında uyumlu etkiler var. Doğum anında siz Koç burcunun etkilerini almışsınız dolayısıyla Koç’un hareketli enerjik yapısı eşinizin Güneş’i ile uyum sağlıyor. Eşiniz ise Boğa burcunun özelliklerini seviyor ve kendinde gördüğü eksiklikleri siz de buluyor. Böylece birbirinizi tamamlıyorsunuz. Eşiniz daha hızlı hareket etmeniz için sizi zorlarken, siz de onu daha tedbirli olması için zorluyorsunuz. Böylece birbirinizi geliştirmiş oluyorsunuz. RUMUZ: SKA
Yazarın Tüm Yazıları