Yeni hedef Sivasspor...

Güncelleme Tarihi:

Yeni hedef Sivasspor...
Oluşturulma Tarihi: Şubat 15, 2010 17:49

Manisaspor Kulübü Başkanı Kenan Yaralı, cumartesi günü oynayacakları Sivasspor maçına odaklandıklarını, deplasmandan puanla dönmek istediklerini bildirdi.

Haberin Devamı

Yaralı yaptığı açıklamada, “atmosferi yüksek maçta” Fenerbahçe ile 2-2 berabere kaldıklarını, iki takım açışından da baskı altında bir karşılaşma olduğunu belirtti.

Süper Lig'de her takımın birbirini yenebilecek güçte olduğunu ifade eden Yaralı, şunları kaydetti: “Her iki takım birer puan aldı. Oyuncular açısından da centilmence geçen bir müsabaka oldu. Bizim oyuncular taşkınlık yapan insanlar değiller. Sadece beni üzen, maç sonunda Isaac'in sarı kart ve ardından da kırmızı kart görmesi oldu. Oradaki olayın ne olduğunu tam manasıyla tespit etmiş değiliz. Basından öğrendiğimize göre, Isaac'ın hakeme ağır hakaret ve küfür ettiği iddia ediliyor. Uzun yıllar Türkiye'de olmasına rağmen Isaac, Türkçe'yi çok iyi konuşabilen bir futbolcumuz değil. Oyuncumuz ceza alacak. Sonuçta bizi etkileyecek. Çünkü Isaac bizim gol silahımız. Şu an form yakalamış, Fenerbahçe maçında 2 gol atmış, bana göre sahanın yıldızıydı. Kötü söz söyledi, ağır hakarette bulunduysa, gerçekten ben de bunu kınıyorum. Camia olarak da bunu kınıyoruz. Ama bunlar ağır kararlar. Biz 2-1 galip iken, 90 3'te attığımız golden sonra, Fenerbahçe 90 7'de o gole gelene kadar, önce elle topu düzeltme var. Burada hakem takdir hakkını kullanmadı, sonuçta o top geldi ortalandı ve gol oldu. Bizler için bu puanlar önemliydi. 3 puanı almış olsaydık, şu an puanımız 22'ye çıkmış, 21 puanlı takımları kendi altımızda tutmuş olacaktık.”

Haberin Devamı

Yaralı, yapılan hatalar sonucu hem puan, hem prestij, hem para hem de oyuncu kaybettiklerini söyledi.

TFF'DEN ÇIKACAK KARARA SAYGILIYIZ

Bunun son olmasını dilediğini ifade eden Kenan Yaralı, sözlerini şöyle sürdürdü: “Futbolcumuz Isaac'ı uyardık. 'Böyle bir şey yaptıysan, hatalısın' dedik. Kendisi, hakaret ve küfür etmediğini söyledi. Takdir Türkiye Futbol Federasyonu Disiplin Kurulu'nun. Burada çıkacak olan karara saygılıyız. Mücadeleden dolayı hem futbolcularımı hem de Fenerbahçe takımının futbolcularını, teknik heyetini, yönetimiyle beraber hepsini tebrik ediyorum. Aziz Yıldırım ile aramız son derece iyidir. Yıldırım aynı zamanda Kulüpler Birliği Başkanımızdır. Birbirimizle her zaman destek ve dayanışma içerisindeyiz. Protokol tribününde bağrışma çağrışma oldu, ben Aziz Yıldırım'ı uzaklaştırmak için elimden geleni yaptım. Bana göre olayların çarpıtılmaması lazım. Bizim Fenerbahçe camiası, yönetimi ile aramızda hiçbir polemik, kötü bir diyalog geçmemiştir. Gayet iyi ve neşeli bir şekilde ayrılmışlardır. Kaybettiğimiz puanın verdiği buruklukla ayrıldık, ama dostluğumuz ağabey ve kardeşliğimiz her zaman baki kalmaktadır.”

Haberin Devamı

HEDEF PUANLA DÖNMEK

Hafta sonu yapacakları Sivasspor maçının hazırlıklarına başladıklarını, futbolcu ve teknik heyetin bu maça odaklandığını, deplasmandan puan almayı hedeflediklerini anlatan Yaralı, Sivasspor maçının ardından, Diyarbakır ve Denizlispor maçlarını üst üste sahalarında oynayacaklarını hatırlattı.

TÜRKİYE KUPASI YARI FİNALİ

Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçında Fenerbahçe ile eşleştiklerini, kupa maçlarının havasının lig maçlarından ayrı olduğunu savunan Kenan Yaralı, takımının ilk kez kupa yarı finaline kaldığını dile getirdi.

Kupada ilk maçı 24 Mart'ta Fenerbahçe Stadı'nda, ikinci maçı ise 14 Nisan'da Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynayacaklarını ifade eden Yaralı, “Yarı finale kalan takımların hepsi güçlü takımlar. Fenerbahçe gibi büyük bir takımı yeniden şehrimize ağırlamak bizleri maddi ve manevi yönden mutlu edecek. Sporseverlere iyi maç izlettireceğiz. Manisaspor için kupada devam etmek tabi ki çok önemli, ancak Süper Lig'e daha büyük önem veriyoruz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!