Yeni Gelin 3. bölüm fragmanında Hazar Baran'ı yüz üstü bırakıyor

Güncelleme Tarihi:

Yeni Gelin 3. bölüm fragmanında Hazar Baranı yüz üstü bırakıyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 24, 2017 18:02

Yeni Gelin yayınlanan 3. bölüm fragmanıyla izleyenlere oldukça heyecan seviyesi yüksek bir bölüm yaşatacağının sinyallerini verdi. Ekranların herkes tarafından büyük bir hevesle takip edilen aile dizisi Yeni Gelin yeni bölümüyle cumartesi akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde Hazar, Baran’ı ikinci kez yüz üstü bırakmış, yine sözünden dönmüştür. Bu sefer Baran’ın intikamı acı olur. İşte, Yeni Gelin 3. bölüm fragmanıyla sizlerle.

Haberin Devamı

Ekranların herkes tarafından soluksuz takip edilen sıcacık aile dizisi Yeni Gelin 3. bölüm fragmanıyla izleyenleri şoke edecek. Ekranların sevilen ve izlenen yeni dizisi Yeni Gelin yeni bölümüyle cumartesi akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde ilginç dakikalar yaşanacak. Yeni bölümde Baran’ın hamlesiyle Bozok aşireti ve Kalender Ağa, büyük bir tehlikenin eşiğine gelir. İşte, Yeni Gelin yayınlanan 3. bölüm fragmanıyla sizlerle birlikte.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

"Yeni Gelin"in cumartesi akşam ekrana gelecek 3. bölümünde; Hazar, Baran’ı ikinci kez yüz üstü bırakmış, yine sözünden dönmüştür. Bu sefer Baran’ın intikamı acı olur. Bozok’ları hiç tahmin etmedikleri bir yerden vurur. Baran’ın hamlesiyle Bozok aşireti ve Kalender Ağa, büyük bir tehlikenin eşiğine gelir. Kalender Ağa’nın bu zamana kadar sahip olduğu herşey elinden gitmek üzeredir. Fakat Kalender Ağa ve oğullarının kolay kolay pes etmeye niyeti yoktur. Hem kaybettiklerini geri almak, hem de Baran’ın planını tersine çevirmek için ellerinden geleni yaparlar. Bu sırada konaktaki kadınlar da tüm bunların tek sebebi olan Bella’dan kurtulmanın planı içindedir. Şer ittifakı kurulmuştur. Bella’ya karşı, içerde kaynanaları, dışarda da annesi planı yapmıştır.  Bu sefer oynayacakları oyun, Bella’yı, gerçekten çok zor duruma düşürecektir. Kadınların, planları tıkır tıkır işler. Sonunda Bella, hem kocasının hem de Kalender Ağa’nın gözünden düşecektir. Bella’nın kendini aklaması bu sefer nerdeyse imkansızdır.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

Yeni Gelin”in 2. bölümünde; Bella ile Hazar’ın evliliği, iki aşiretin küllenen düşmanlığını yeniden alevlendirmiş, Bozok’ların Duran’lara verdiği söz bozulmuştur. Bu yüzden Bella ve Hazar, bunu kendileri tamir etmek isteyecektir. Fakat olaylar ikisini de aşmış, aşiretler birbirine girmiştir. Fakat Kalender ve Kağan, düşman aşiretin ağası Baran Ağa ile öyle bir pazarlık yapar ki artık kimsenin hayatı eskisi gibi olmayacaktır. Bu öyle bir pazarlıktır ki, Bella ve Hazar’ın aşkı, Hazar’ın en yakınının, Şirin’in ömür boyu mutsuzluğuna sebep olacaktır. Bu yüzden Hazar da Bella da bunu engellemek için ellerinden geleni yaparlar. Fakat yanlış anlamalar silsilesi, Hazar’ı, bu işi engellemek değil desteklemek için motive edince Şirin’in tek güvendiği dayanağı olan Hazar da devreden çıkar. Şirin, kaderine razı olmalıdır. Hazar, artık bu işi desteklese de Bella asla ikna olmaz. Şirin için mücadeleye devam eder. Yeni gelinin bu mücadelesi işe yarayacak mı? Bunu en çok Şirin merak etmektedir.

BAKMADAN GEÇME!