Yeni Gelin 19. bölüm fragmanında konağa davetsiz misafir geliyor

Güncelleme Tarihi:

Yeni Gelin 19. bölüm fragmanında konağa davetsiz misafir geliyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 06, 2017 18:41

Yeni Gelin yayınlanan 19. bölüm fragmanıyla izleyicilerine heyecan dolu dakikalar yaşatacak. Ekranların soluksuz olarak takip edilen dizisi Yeni Gelin yeni bölümüyle cumartesi akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yeni bölümünde Bozok konağına davetsiz bir misafir geliyor. Konak kadınları bu durumdan rahatsız. İşte, Yeni Gelin yeni bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Ekranların sevilen ve ilgiyle takip edilen dizisi Yeni Gelin yayınlanan yeni bölüm fragmanıyla bomba gibi geliyor. Sevilen dizi Yeni Gelin yeni bölümüyle cumartesi akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde şoke eden anlar yaşanacak. İşte, Yeni Gelin yeni bölüm fragmanı.

Bozokların eğlenceli deniz maceralarının ekrana geldiği tanıtımda, Gökhan'ın yeni gelin getirmesiyle büyük üzüntü yaşayan Afet'in Gökhan’a silah doğrulttuğu ve konak halkının korkuyla kaçıştığı sahneler büyük heyecan yarattı. Bozok konağına davetsiz bir misafir geliyor. Konak kadınları bu durumdan rahatsız. 

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Bozoklar sonunda özgürlüklerine, Adana’ya ve konaklarına kavuşmuşlardır. Fakat Kalender Ağa’nın konağı, bıraktığı gibi değildir. Meydanı boş bulan Müsellim, istediği gibi ağalık yapmaktadır. Bozoklar, Kalender’in yönetimi devralmasıyla konak huzura kavuşacak derken Baran ve Dilan, soluğu konakta alır. Bir süre onlarla birlikte yaşayacaklardır. Baran rahat durmayacağından hem Şirin, hem de Ferhat; Baran’ın taşkınlığından nasibini alır. Dilan’ın araya soktuğu fitnelerin de sayesinde konak Ferhat, Baran, Şirin üçlüsüne artık dar gelmektedir. Kalender Ağa, konaktaki eski düzeni sağlamaya çalışırken konakta deprem etkisi yaratacak bir haber alırlar. Türkmen’e Arap Şeyhi bir görücü gelecektir. Tüm konak halkı bunun için canını dişine takar, hazırlıklar yapılır. Türkmen Ağası Kalender, Arap Şeyhi’nin gösterişinin altında kalmamak için elinden geleni ardına koymaz. Fakat gecenin sonunda Türkmen başta olmak üzere tüm Bozoklar büyük bir hüsrana uğrar. Tüm hazırlıklar boşa gittiği gibi Türkmen’in tüm hayalleri yıkılmıştır. Konak halkı, bunun şokunu atlatamamışken aylardır bekledikleri Gökhan’ı karşılarında görürler. Fakat Gökhan’la birlikte Bozokları bekleyen kötü, çok kötü bir sürpriz vardır.

 

BAKMADAN GEÇME!