'Yeni Galatasaray'ın halini, yeni hocası kenarda anlatıyor!'

Güncelleme Tarihi:

Yeni Galatasarayın halini, yeni hocası kenarda anlatıyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 18, 2017 19:47

Hürriyet Gazetesi Galatasaray muhabiri Ali Naci Küçük, Çaykur Rizespor-Galatasaray maçının ilk yarısını değerlendirdi...

Haberin Devamı

İşte Ali Naci Küçük'ün yorumları...

Igor Tudor ilk maçında atılan ilk gole çok sevindi. Kenarda nasıl görünüyordu?
Galatasaray'ın yeni hocasının goldeki hırsı ve sevinci her şeyi açıklıyordu aslında. Igor Tudor'un Galatasaray'a yeni bir heyecan ve kazanma hırsı getirdiği su götürmez bir gerçek. Tudor, sanki bir basketbol koçu gibi sürekli oyunun içinde. Kulübeye neredeyse hiç oturmadı. Oyuncularına sürekli kenardan taktikler verdi. Podolski'nin attığı goldeki hırsı, sevinci ve coşkusu ile her şeyi anlatır nitelikteydi. Tudor, tüm yardımcıları, oyuncuları, masörü, doktoruna gidip tek tek golü kutladı.

İlk yarıda Galatasaray'da kim parladı, hangi ismi beğendin?
Linnes gerçekten maça çok iyi başladı. Bana göre Norveçli futbolcu, Tudor döneminde büyük bir yükseliş gösterip önemli işlere imza atabilir. Çünkü Linnes, Tudor'un istediği özelliklere sahip yani ofansif yönü çok kuvvetli bir bek oyuncusu. Linnes, Tudor ile altın çağını yaşayabilir. Galatasaray, Garry Rodrigues'ten ziyade Linnes ile Rize'nin sağ tarafını bitirip golü de bu kanattan geliştirdiği atakla buldu.

Haberin Devamı

Devrede soyunma odasına 1-0 önde giren Cimbom, bu bölümde sınıfı geçti mi?
Selçuk İnan da Tudor ile birlikte performansını yukarı taşımış durumda. Takımını orta sahada çok iyi yönetti ve belki de sahanın en çok koşan ismi oldu. Galatasaraylı futbolcular, takım halinde çok iyi mücadele edip yardımlaştı. Şu anda Tudor yönetimindeki Galatasaray olumlu puan aldı.

 

BAKMADAN GEÇME!