Yeni dizide aşkı arayacak

Güncelleme Tarihi:

Yeni dizide aşkı arayacak
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 14, 2009 01:00

Burçin Terzioğlu,“Ey Aşk Nerdesin?” adlı diziyle ekranlara geri dönüyor.

BURÇİN TERZİOĞLU FOTOĞRAFLARI 

Bir süredir ekranda göremediğimiz Burçin Terzioğlu, yeni sezonda yer alacağı diziyle hayranlarına merhaba diyecek. İş ve özel hayatına dair samimi itiraflarda bulunan Terzioğlu, "Artık büyüdüm. Şımarıklığım geçti" diyor.

Bu dönem “Ey Aşk Nerdesin” adlı dizide rol alacaksınız. Canlandırdığınız karakterden bahseder misiniz?
- Dizimiz romantik komedi. Genç oyuncuların olduğu, keyifli bir ekibimiz var. Her şey gayet keyifli gidiyor. Konumuz şöyle; Zeliş gözünü açar ve açtığı gün 30 yaşındadır. Acımasız bir gerçekle karşı karşıya kalır. Her ne kadar evlenmeyi hiç düşünmemiş olsa da 30 yaş sendromuyla düşünceleri değişir. Zeliş’in mesleği boşanma avukatlığı. Sevgilisinin mesleği ise ilişki terapistidir. İkisi de herşeyin farkında olan insanlardır. Hikaye çok keyifli. Zeliş hem komik hem zeki hem iyi bir mevkiye gelmiş birisi.

Güzel bir yüzünüz ve sempatik bir duruşunuz var. Bu durum size gelen rolleri kategorize ediyor mu?

- Şimdiye kadar galiba biraz öyleydi ama artık değişmeye başladı. Kötü kadın, iyi kadın ayrımı yapıyorlar. Bana da ezilen, masum kız rolleri düştü. Ne yazık ki cast’a göre oyuncu seçiliyor, oyuncuya göre cast değil. Ama bu da yavaş yavaş değişecek.
Bence doğru olan göründüğünü oynamak değil. Kolay olan odur zaten. Ama çok masum bir yüzün varken kötüyü oynamak ve başarılı olmak bambaşkadır.

Siz öyle bir rol ister misiniz?

- İsterim tabii ki bu beni daha çok çeker. Antik kahramanlar çok iş yapıyor dönemimizde. Hele bir de rolün hakkını verirseniz... Oyuncu her rolü yapmalı. Yok “Kötü kişiyi oynarsam insanlar beni sevmez”, yok “Öpüşmem” falan, bunlar oyunculukta olmamalı. Ben lezbiyeni de oynarım. Öyle bir kısıtlamam yok.

Sizi gece hayatında göremediklerini söyleyen gazetecilere “Öyle görünmeyi tercih etmiyorum” demişsiniz...
- Bu bir tercih meselesi. Tabii ki genciz, geziyoruz, eğleniyoruz biz de. Ama mesela özellikle medya mensupları orada diye belirli yerlere gidenler var. Ben onlardan değilim. Ben hayatımı yaşamaya bakıyorum.

HOLLYWOOD’A DA GİDEBİLİRİM    

Hiç şımarıklık yapmadınız mı?

- Ben annemden de, teyzemden de çok iyi aile terbiyesi aldım. Tabii ki şımardığım da oldu ama geçti artık büyüdüm. Yaşınıza göre yaptığınız şeyler de değişiyor. Bu yaşıma kadar hiçbir şey içimde kalmadı. Çok güzel yaşadım hayatımı. Önemli olan kaç yaşında olursan ol huzurunun olması. Çok geziyorsam da sevdiğim içindir, evde arkadaşlarımı toplayıp onlara yemek yapıp oturuyorsam da sevdiğim için yapıyorumdur. Bir Mardin gelini olarak kuru dolmayı güzel yaparım. Hayatım boyunca hep annem beni toparladı, yemeğimi annem yaptı. Ben hep çalıştım. Mutfağa girip birşeyler öğrenmek için zamanım olmadı. Daha yeni yeni öğreniyorum bazı şeyleri. Zor durumda kalınca yapılır.

Bir röportajınızda yurtdışında olmak yerine burada çalışmanın daha verimli olduğunu söylemişsiniz...

- O zaman herkesin yurtdışına gidip iş yapmak istemesi modaydı. Bana da sormuşlardı. Ben de “Benim yurtdışı takıntım yok” dedim. Bir gün bir proje gelir giderim, fark etmez ama ille de yurtdışına açılacağım demiyorum. Bir ara öyle çılgınlık vardı herkeste. Ben de öyle bir şey söyledim. Olursa neden olmasın, Hollywood’a da giderim Bollywood’a da.

Dizinin haricinde başka bir projeniz var mı?

- Şu an önceliğim dizide. Güzel bir sinema filmi teklifi gelirse tabii ki kabul ederim. Ama sanki bu sene tiyatro sürprizim olabilir. Özledim çünkü tiyatroyu. Çocuk oyunu yapmayalı da uzun zaman oldu.

Evliliğiniz nasıl gidiyor? Murat Bey (Yıldırım)’in özellikle bayan hayranları sizi çok seviyor. Bu pek yaygın değildir.
- Aslında doğrusu budur. Onu gerçekten seviyorlarsa mutluluğunu isterler. Aynı şekilde benim için de bu böyle. Birine hayransanız mutluluğunu istersiniz.

“Yok o evlendi, sevmiyorum artık, hayran olmayacağım” gibi düşünceler doğru değil.

5 KELİMEDE BURÇİN TERZİOĞLU

Hülya Avşar: Starım
Evlilik: Huzur
Sinema: Özledim
Aile: Her şeyim
Set : Oyun parkım,çok eğleniyoruz

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!