Yeni dizi "Deli Gönül"ün çekimleri başladı

Güncelleme Tarihi:

Yeni dizi Deli Gönülün çekimleri başladı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 08, 2017 14:19

Yeni dizi "Deli Gönül"ün çekimleri başladı

Haberin Devamı

İSTANBUL(DHA) YENİ dizi “Deli Gönül” Antakya’dan İstanbul’a uzanan bir aşk hikayesini ekranlara getirecek. Başrollerinde Murat Ünalmış ve Tuvana Türkay’ın yer aldığı “Deli Gönül” dizisinin çekimleri geçtiğimiz gün Hatay’ın Antakya ilçesinde başladı.

25 filmin yapımcılığını, Berat Özdoğan ve Selim Demirdelen’in yönetmenliğini üstlendiği dizinin senaryosunu Rahşan Çiğdem İnan kaleme alıyor. FOX TV'de  yayınlanacak olan “Deli Gönül”ün oyuncu kadrosunda başrol oyuncuları Murat Ünalmış ve Tuvana Türkay’ın yanı sıra Ogün Kaptanoğlu, Macit Sonkan, Nilgün Karababa, Mine Tüfekçioğlu, Barış Yalçın, Zuhal Yalçın, Yılmaz Şerif, Hayal Ada Topakkaya gibi usta ve genç birçok oyuncu yer alıyor.

"DİZİNİN OLMAZSA OLMAZLARINDAN BİRİ EKİP OLABİLMEK"

Oyuncu Murat Ünalmış, “Bir dizinin olmazsa olmazlarından biri ekip olabilmek ve sette uyumla çalışmaktır. Çünkü izleyici o enerjiyi her zaman hisseder. Ne mutlu ki sete çıktığımız ilk günden beri ekip olarak çok güzel bir uyum yakaladık. Büyük bir heyecan ve keyifle çalışıyoruz. Umarım bu güzel enerjimiz izleyiciye de yansır. Çok inandığım bir projenin içinde olduğum için ve böyle güzel bir ekiple çalıştığım için çok mutluyum.” dedi.

Tuvana Türkay ise, “Böylesine bir seti çok özlemişim. Hatay bizi ilk günden bağrına bastı. Çok uzun bir aranın üstüne sonunda inandığım bir senaryo ve ekiple beraberim” diye konuştu.

(FOTOĞRAF)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!