Yeni damat adayı

Şule Zorlu, Serdar Cümbüş ile flört ediyor...

Şule Hanım, geçtiğimiz ay Bebek’te Mehmet Berker’in villasını 10 milyon dolara satın alarak gündeme gelmişti. Mustafa Koç’un en iyi arkadaşlarından biri olan tekstilci işadamı Serdar Cümbüş ise geçtiğimiz aylarda Pınar Aylin ile yaşadığı aşkla adından söz ettirmişti. Serdar Cümbüş ve Şule Zorlu ortak dostları sayesinde tanışmışlar. Serdar Bey arkadaşlarına Şule Hanım’ı çok beğendiğini söylemiş. İki bekár insanı tanıştıran arkadaşları ise mutlu bir olaya vesile oldukları için oldukça sevinçli. Serdar Bey geçtiğimiz hafta sonu Şule Hanım’ı Bebek’teki villasından alıp akşam yemeğine götürmüş.

Bebekler için müzayede

Anne karnında gelişimini tamamlamadan doğan (prematüre) bebeklere ve ailelerine yardım için kurulan El Bebek Gül Bebek Derneği, Sanat Müzayede işbirliğiyle 21 Ekim Salı günü (yarın) Four Seasons the Bosphorus Hotel’de prematüre bebekler yararına balo ve müzayede düzenleyecek. Derneğin kurcusu ve başkanı Canan Göztepe müzayede ile ilgili olarak şu bilgiyi verdi: "66 parçadan oluşan müzayede koleksiyonunda, Avrupa’nın en değerli markalarından oluşan porselen ve gümüş objeler, bronz heykeller, değerli mücevherler ve Türkiye’nin önemli ressamlarının tabloları yer alacak. Etkinlik öncesi satılan müzayede biletlerinden elde edilen gelirin tamamı, müzayede boyunca satışı gerçekleşen ürünlerden elde edilen gelirin yüzde 10’u ve Sanat Müzayede tarafından belirlenen bir eserin satış bedelinin tamamı derneğe bağışlanacak."

Long Table’da nişan

Yasemin-Sedat Aloğlu çiftinin oğlu Selhan ile Meral-Hasan Kosif çiftinin kızları Hilal önceki gece Nişantaşı Sofa Otel’in içindeki Long Table adlı restoranda nişan yüzüklerini taktılar. Aynı gece Hilal Hanım’ın 30. doğum günü de kutlandı. Nişanlı çiftin ailelerinin yanı sıra genç dostlarının da hazır bulunduğu davete, Jefi-Yasemin Kamhi, Marcella-Selim Hamamcıoğlu, iki ay sonra doğum yapacak olan Melda Kosif ve eşi Sinan Kosif, Ralf Tezman, Ece-Ozan Doğulu, Moris Kohen, Mehmet Mutlu ve Mehmet Aslan gibi isimler de katıldı.

Selhan Aloğlu son günlerde yaşanan terör olayları ve verilen şehitler sonrası nişan törenini ertelemeyi düşündüklerini ancak aynı günün Hilal Kosif’in doğum gününe denk gelmesiyle bu kararlarını uygulayamadıklarını söyledi.

Ahu Aysal doğum gününü kutladı

Hotel Les Ottomans’ın sahibi Ahu Aysal yeni yaşını geçtiğimiz gece dostlarıyla birlikte kutladı. 17 Ekim olan doğum gününü kıramayacağı arkadaşının isteğiyle bir gün sonra kutlayan Ahu Aysal, doğum günü için otelinde özel bir organizasyon gerçekleştirdi. Ahu Aysal, kendisi ve kızı Ceyla Aysal’ın yaptığı gibi diğer konuklarından da davetine çocukken giydikleri kıyafetlerle gelmelerini istedi. Kimi misafir bu ricaya uydu, kimisi ise şık kıyafetleriyle geldi kutlamaya.

Ahu Aysal, konuklarını ilkokul yıllarında giydiği önlüğü ve elinde bir emzikle karşıladı. Yaklaşık 200 kişinin katıldığı davet kokteylle başladı ve leziz tatların sunulduğu mönüyle devam etti.

Ahu Aysal doğum günü partisi için "İyi ki doğmuşum. Çok mutluyum. Ruh hiçbir zaman yaşlanmaz. Yaşlanan bizim vücudumuz. Yıllar geçtikçe aksileşiyoruz, o çocuk ruhumuzu temiz bırakırsak birbirimizle dost, arkadaş ve iyi niyetli oluruz. İçimizdeki çocuğu öldürmememiz lazım" diyerek mutluluğunu belirtti.

Sigortasız kalmayın

Sigortacılıkta bir dünya devi olan Ergo Şirketler Grubu’na bağlı olarak Türkiye’de faaliyete geçen Erin Sigorta Aracılık Hizmetleri, bu önemli girişimi geçtiğimiz gece bir davetle kutladı. Ergo Turkey Holding CEO’su Klaus Allerdissen, Erin Sigorta Genel Müdürü Wolfgang Stockmeyer ve Erin Sigorta Türkiye Pazarlama Direktörü Can Kakmacı’nın yanı sıra; sanat, cemiyet ve iş hayatının ünlü isimlerinin katılımıyla gerçekleşen geceye finans ve sigortacılık çevreleri de özellikle ilgi gösterdi. Erin Sigorta Hizmetleri’nin Ortaköy’deki İstanbul Merkezi’nde F&F ajans tarafından organize edilen ve sürpriz şovlarla hareketlenen bu özel davete perküsyon ve saksofon performanslarıyla Erkut&Yöntem renk katarken, konuklar Erin’in sigorta seçenekleri hakkında bilgi edindiler.

Cesur Dilara

Bahar Korçan, LG Electronics için cep telefonlarıyla bütünleşen kıyafetler tasarladı. Korçan’ın, "Dokun ve Hisset" konseptinde tasarladığı kıyafetler Akaretler’deki W Otel’de düzenlenen bir defileyle tanıtıldı. Davetliler arasında Dilara Endican da vardı. İki yıllık eşinden boşandıktan sonra Galatasaraylı eski futbolcu Tomas’la aşk yaşayan Dilara Endican’ın cesur kıyafet seçimi ise dikkat çekiciydi.
Yazarın Tüm Yazıları